tänk att de fanns

För den som känner mig så vet ni att jag kan upplevas som en aning vimsig. Jag erkänner direkt, jag är vimsig. Runt nyår så skulle vi göra en examinationsuppgifft till skolan plus en vfu-uppgift. Jag hade skrivit ut allt och hade även påskrivna intyg från vfu:n och två brochyrer om kost som jag skrivit ut från nätet. Sammanlagt var det ca 70sidor som jag visste att jag prydligt lagt i en mapp. Gissa om jag letade den dagen jag skulle till skolan. Jag letade i flera dagar och städade kontoret extremt noga, men inga papper. Det slutade med att jag fick göra om allt sammans.

I dag skulle jag städa alla skåp och lådor i matrummet...där i lådan under vitrinskåpet ligger alla papper! Där? Vad tänkte jag med? Varför la jag alla viktiga papper till skolan i vitrinskåpet? I går var det en som undrade om jag hade tomtar på loftet...kanske jag har det. Eller kanske någon liten pyssling som hjälper mig i mitt kaotiska liv. Den pysslingen skulle jag villa ha ett snack med!

datanördig i dag

Jag kör två datorer samtidigt, är man datanördig då? Skämt och sido så håller jag på att kopiera över alla bilder från mannens dator till vår stationära. Detta genom att använda mitt aldeles för lilla USB-minne. Lite jobbigt men nu har jag alla bilder på ett ställe och kan göra i ordning en beställning för att få pappersbilder att sätta i album. Nu ska jag kolla över virus program i mannens dator och lägga in virusprogrammet i busens dator som varit på extrem tömmning. Den är totalrensad så nu går den betydligt bättre men han får inte surfa på den förrens jag fixat virusprogrammet. Nu till problemet...var fan ligger det? Bäst jag äter frukost innan jag försöker. Jag funkar bättre med mat i magen. Önska mig lycka till med alla tre datorer, det kan jag behöva...

djungel

Min trädgård ser ut som en otämjd djungel just nu. Jag ska ta i tu med den när jag fått mat i magen tänkte jag. Korvstroganof och ris står på spisen och puttrar så snart är jag mätt och belåten. Jag gjorde en extra stor sats så att det räcker till några matlådor också. Skolan börjar ju om två dagar så då kan det vara bra att ha frysen laddad. Förresten så är sommaren slut nu för jag har tömt poolen på dess sista droppar i dag. Nu ska ställningen till mammas ladugård och själva poolen upp på altanen. Sorgligt men så är det.

snurr, snurr

Jag är yr i dag, det känns som jag är allmänt onykter fast jag inte är det. Jag gissar på taskig sömn och lågt blodsocker...borde göra frukost nu...fast det betyder att jag måste röja köksbänken som jag hoppade över i går när jag städade annat. Jag gissar också på att hungern straxt blir för stor, jag kanske kan röja lite och sen äta för att se om orken kommer tillbaka? Så får det bli! Jag måste ha frukost först!

dagens outfit för omorderna 080829

Ja ha då har jag klätt mig själv i dag igen. Jag valde en svart skjorta från Gekås och grå litelängreänknäna shorts, gissa om jag ångrade mig?... Inte för att det inte passade ihop....fan vad jag frös om bena. Det fick bli byte till jeans somräckerändaner när jag äntligen kom hem. I bakgrunden ser man mitt nystädade(!) tv-rum.

prata med rätt person

Det blev lite tokigt på frisörsalongen i dag. Jag hade gått ifrån min gamla vana och ringde dit och beställde tid istället för att gå in och prata med "min" frisör. Jag beställde tid till mamma, busen och mig samtidigt av en annan tjej på salongen...hon missade att jag ville färga håret. Så nu får jag beställa en ny tid och bara färga det.

Marina skulle ju få göra som hon ville så hon klippte och klippte och klippte...ganska mycket kortare nu men jag blev nöjd. Vi får se hur det ser ut i morgon när jag gör i ordning det själv. Bäst av allt var när hon berättade att nu var jag riktigt mordern!!! Jag mordern? Vad är det som händer? Det visade sig att på frisörmässorna de varit på så ska det i höst bli inne med lockigt hår med mycket volym. Det var 20 år sen det var mordernt med lockigt sist. Bäst jag passar på för nästa gång jag blir mordern så är jag typ tant eller nåt.

förtydligande

Kom på att jag kanske ska förtydliga det där med att klappa ormar. Att klappa en kopparorm är inte det minsta farligt eftersom det är en ödla. Att klappa en "bitorm" skulle jag däremot aldrig låta mina barn göra. Vi har en hel del huggorm i skogen och jag tycker de är ganska läskiga.

På tal om ormar så måste jag nämna vår tokige katt igen (ni vet han med brevduvan). Igår när mannen skulle gå till svärmor och dricka kaffe eller nåt (det är lättare att gå till sin mamma än att göra själv). Där på marken framför verkstan ringlar det en sargad snok. När han kommer hem igen så ligger Snoddas (katten) helt utslagen och tuffsig på mattan. Kattjäveln har slagits med en snok! Behöver jag nämna att han är den minsta och spinkigaste katten i hela byn...det är inget som stoppar honom.

sånna finns här, bara så ni vet

Kom på en sak...när vi var ute i skogen och plockade svamp härom dagen så träffade vi en kopparorm. Den var lite kall så vi klappade den försiktigt. Kringelikrångel tyckte den var jättespännande och uttryckte sig stolt att: "jag är inte rädd för kopparormar...inte för bitormar heller". Tänka sig att det finns bitormar i Närke, det är nog lokalt över skogen hemma, i resterande delar av Sverige kallas de visst för huggormar.

dagens outfit för omorderna 080828

Jag har tömt utekrukor, kört jord och planterat om alla pelargonier och sånt som ska sparas innan frosten kommer. Jag är inte så vidare ren så det får bli en bild på mina fina grodstumpor istället...10 kronor på marknaden uti Nora. I morgon ska jag till frisören så då måste jag klä mig lite anständigare, då blir det en bättre bild hoppas vi...

Utmaning

Här kommer utmaningen som jag fick av Alexandra.

1.Vilken mat äter du ofta?
Om jag får välja så blir det biffstoganoff och ris, men när barnen väljer blir det pannkakor eller köttbullar.

2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller du hjälper till och dukar ut ?
Jag har svårt att sitta still så jag är nog mest överallt (läs ivägen)

3. Var sitter du helst när du bloggar ?
Jag har gett bort min bärbara till busen så på kontoret vid den stationära alltså.

4. Köper du ofta Triss ?
Nej, jag gillar matte och inser villken otroligt liten chans det är att vinna.

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester ?
Ska jag resa bort så håller jag mig gärna i Sverige. Jag älskar Sälen och Ullared. Tyvärr delar inte min man min passion för Sälen så där var det länge sedan jag var.

6. Vilken tv kanal tittar du på mest ?
TV? Jag tittar sällan på tv...men om jag tittar så blir det nog oftast 3an, 4an eller 5an, tror jag...

Jag utmanar Pernilla och Carro, de flesta bloggar jag läser har redan gjort det så då är det liksom ingen vits med att utmana fler.

 

Så här gör ni som blivit utmanade:
* Svara på alla frågor.
* Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.
* Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Teknikens under

Jag är så sur! Jag har nu i alldeles för lång tid försökt få musik från en skiva in i min dator så att denna musik kan hamna på busens MP3-spelare. Jag kommer inte ihåg hur man gör! Det står att man ska dra de låtar man ska kopiera till en låtlista men det funkar inte! Nu får han ta med sig MP3-spelaren med bara gammla låtar tills hans fejkade datasnille till mamma kan konsultera något riktigt datasnille som kan hjälpa mig. Teknikens under är härligt ibland och vidrigt ibland.

Kakorna är förresten redan slut. Krångel tyckte inte de var goda...hon pillade ut smartisarna och gav resten till storebror. Fångade den sista på bild innan den försvann in i mitt gap

kakor i ugnen...

Kringelikrångel ville absolut ha kakor i sin prinsessburk till mormor imorgon så jag tänkte det var enklare att baka än att åka till affären och köpa. Man behöver inte ta med sig de där trötta tjuriga ungarna och de behöver inte gnälla över allt de inte får... Det kommer att lukta gott i köket dessutom. Jag tog lite saker som var över sen krångels kalas i helgen. En äggvita, socker, kokos (det som fanns kvar i påsen), lite riven mandelmassa och lite smarties. Nu får vi se om de är ätbara...? Det visar sig... Återkommer med bild senare.

Kringelikrångel ska till mormor för jag och busen ska på helrenovering hos Marina i morgon. Marina är min frisör och jag lovade henne sist hon klippte mig att hon skulle få helt fria händer att göra precis vad hon vill den här gången. Det blir spännande och se vad hon har tänkt ut. Borde man ge en frisör fria händer? Men nu har jag lovat så det är bäst att jag håller det.

blä!

Jag har snor i hela hjärnan och är dret-trött. Försökte har envägskommunikation med min äkte hälft i telefon nyss...det gick sådär...Livet är lite blä just nu men efter regn kommer solsken har jag hört...eller? Det är ett jäkla stort moln här över närkeslätten!

Det var iallafall kul att jobba och i morgon ska jag till samma ställe och jobba. Man kommer bort lite och tjänar dessutom pengar på det, kanon. Läste att jag fått en utmaning av Alexandra...jag läser i kväll och svarar i morgon tror jag. Nu är jag helt enkelt för trött...

Ha det bäst, flodhäst!

Puss på dig!


Jag har fått en sån här också!!! Jag är så rörd. Jag fick den av Alexandra. Hennes länk fanns i förra inlägget, jag tycker alla ni borde besöka hennes blogg.

Eftersom jag redan har nominerat mina favoritbloggar i det förra inlägget tänker jag stolt och glad gå och lägga mig utan att fixa vare sig länkar eller nåt.

God natt på er alla underbara läsare och bloggare, jag kommer tillbaka imorgon om jag överlever att vara lärare en hel skoldag..?.

Utkast: Jag fick ...

Jag fick den här fina saken av WTF. TACK!


Reglerna på den här är följande;
Ni ska kopiera loggan och sen nominera 7 favoritbloggar som ni länkar till.


Jag ger min utmärkelse till de bloggar som jag kollar på varje dag, det finns fler men dessa missar jag sällan.

Whatthefuckdotcom rak och  uppkäftig helt enkelt en helskön blogg av en helskön person (hon måste vara det!).

Mumari  kanontjej på landet som berättar om sitt liv och tar fantastiska bilder (synd att hon bor 30 mil bort jag tror hon är en trevlig prick).

Olle hittar alltid glädjen i vardagen och förmedlar det på ett sätt så man måste skratta (inte åt utan med honom).

Carro min vän från verkligheten. Uppdaterar allt för sällan men är en vän som man aldrig har tråkigt med (varför envisas du med att bo så långt bort?)

Pernilla min ständige kompis från gymnasietiden som jag träffar sååå sällan. Skönt att vi kan läsa varandras blogg och veta nåt om vad den andre gör.

Sveriges snyggaste bonde kul kille med starka åsikter.

Alexandra när jag läser hennes blogg inser jag att jag sover mycket nuförtiden, jag önskar henne det samma. Härlig personlig blogg.

Jag är bitter men lycklig på samma gång

Om någon i min familj använder en trimmer (en sån till huvudet), om samma människa slarvar bort laddaren så att denna människa måste ta fram den gammla trimmern. HUR kan det vara mitt fel? Har ni sett mitt hår? Det är stort och krulligt, jag kan inte använda en trimmer...hur fan kan JAG slarva bort den?

Ja,  ja nog om detta, nu är det tyst och lugnt och jag kan kolla igenom mina favoritbloggar. Kollade just på länken som fanns i Whatthefucks kommentar. Vet ni hur lycklig jag blev?!!! Jag har fått en fin utmärkelse av henne. Jag vet inte ens vad denna briljanta bloggmänniska heter men det spelar liksom ingen roll, hennes blogg är toppen att läsa.

Nu kommer det till det svåra...jag ska ge en utmärkelse till mina favoritbloggar...måste kolla av hur många...kommer tillbaka om en stund...

dagens outfit för omorderna 080826

Jag ska rensa gammla stallet idag...där av min extremt omorderna klädsel. Skippar fotot för jag visar mig inte från min bästa sida idag. Ni får skaffa en bild framför era ögon istället...vid närmare eftertanke ska ni nog skippa det förresten.
Jag är klädd i förstora jeans och en rosa tröja, till det arbetshanskar och gamla gympadojor. Hajar ni? Ingen vidare bild det...

Ha en härlig dag där ute alla omorderna snyggingar!

rensning

I dag ska jag till mamma och städa mitt gammla stall. Det är en massa saker instoppade där som har legat där sedan pappa dog för snart sex år sen. Det ska rensas köras till tippen och fotas för blocket. Gissa om jag blev glad när kringelikrångels kompis mamma ringde i går kväll och frågade om de fick låna henne över dagen för de var hemma och kompisen var leksugen. Helt plötsligt har vi fem timmar på oss utan gnällande ungar och det känns som det kommer vi hinna allt med råge.

kväll på närkeslätten

Det börjar bli mörkt på kvällarna...läskigt tycker jag! Om man bor i stan tycker man säkert att det är mysigt men tro mig, på landet är det allt annat än mysigt. HUA! Jag hatar mörker.

Jag ville gå till skogen och plocka svamp i eftersom det var så härligt väder men busen skulle cykla till en kompis och kringelikrångel skulle titta på tv. Men hallå varför fick inte jag några naturnördbarn? Jag fick städa pannrummet i stället. Det var inte gjort sedan i våras och pannrummet har används som sopsorteringsrum under den tiden. Oj vad grejor det var...men nu är det fint. Sen ringde grannen och ville gå ut och gå så då kvicknade krångel till och det blev lite svampplockning ändå. Nu ligger de där och väntar på att fixas till, det blev inte mycke men de räcker till en kantarellmacka i allafall.

Nu funderar jag bara på varför penseln i nagellacksflaskan inte är längre? Ska man behöva skruva på korken varje gång man ska ha mer färg på bara för att den är halvfull? Öhh hallå kan nån fixa mitt lilla I-landsproblem?

krångel

Datorn har krånglat. Internet har krånglat. Nu ska jag få mina krångliga ungar att sova...

morgonkrångel?

Det har varit morgonkrångel på blogg.se tror jag. La in bilderna från igår i datorn och passar på att visa krångels nya ryggsäck som hon har packat till dagis

Lite stor kanske...men så söt. Hon är helnöjd!

Nu ska jag lägga in lite bilder på ungarna på en skiva till mamma. Vi ska till Björka trädgård och hämta ett äppleträd som hon beställt. Sen ska vi ha datastund (lite undervisning) hon har nämligen fått internet (!) och har ingen aning hur hon ska hitta på detta läskiga ställe... Jag ska lägga in lite favoriter så att hon kan leta efter recept och sånt.

dagens outfit för omorderna 080825


Blusen är köpt på ellos (på rea såklart)
Halsbandet fick jag av mamma i födelsedagspresent. Det är från en smed i Hällabrottet men säljs på Björka trädgård.

Dagens outfit för omorderna 080824

Kör en favorit i repris...snart är det för kallt för klänning, bäst att passa på. Jag måste få tag i ett par matchande tights... Inga ute på tradera i rätt storlek och klänningen är ju inte från årets kollektion så det går inte att få tag i på den vägen. Vad skulle jag göra utan tradera? Skippade att ta en ny bild utan kör den jag tog förra veckan. Vilken tur att jag skriver om mina omorderna kläder... då måste man kunna använda en begagnad bild, eller?

stoppa hemmafruarna!

I dag har jag varit liiite irriterad några gånger!!! Hela anledningen är igentligen hur det blev med de där männen som när de var pojkar hade en hemmafru till mamma... Om man har en mamma som hela ens uppväxt tagit hand om allt. Som tvättat, diskat och lagat mat till sin familj utan ett gnäll. Hon har givetvis inget eget liv förutsatt att hon inte tar med sig barnen dit hon vill åka eller till den hon vill träffa. Vilket i slutändan gör att hon tycker det är så krångligt att göra något för sin egen skull att hon låter bli.

Tänk sedan att denna pojke blir stor och flyttar...inte till något eget utan tillsammans med sin intetontanande flickvän...japp då fick man sig en helt vanlig mansgris! Jag blir för tillfället GALEN!

För den som inte förstod så kan jag förtydliga med att min kära svärmor (ja jag har en snäll svärmor) har varit hemmafru och offrat allt som var hennes på sin man och sina två "små" pojkar. Själv så är jag en ensamstående mamma med tre barn...en på fyra, en på snart nio och en som i november fyller 34.

Nu ska jag slänga mig i soffan och njuta av att mitt största barn har åkt och jobbat och kommer hem på tisdag.

kalasdag

Man blir ganska trött av att ha kalas för en fyraåring... Det var åtta barn här i hennes ålder så det var full fart hela tiden. Dessutom stannade en tjej kvar i två timmar till för att leka.

Mannen och busen är på lastbilselmia så de tog min nya kamera med sig...inga vidare kort från kalaset alltså men här kommer en bild på tårtan

dagens outfit för omorderna 080823

Kalasdag idag så det blev klänning


Klänning från meandi shoppad på Tradera i våras.

hipp hurra för lilla krångel i dag!

I dag är det födelsedag här hemma. 4 års dag för min kringelikrångel. Jag måste slita mig från datorn och börja fixa saker...om tre timmar börjar barnkalaset och det är mycket kvar att göra...

Jag återkommer när stressen lagt sig!

god morgon

Läste just att mumari hade klarblå himmel...det har inte jag, den är grå, grå och lite GRÅ! Närkeslätten ser ingen väderförbättring och jag lider med bönderna som den bonnunge jag är. Hela, halva skörden regnar bort och så fort som det är en lucka i molntäcket så åker de ut och fastnar(!) med tröskorna på gärdet. Djupa hjulspår på gärdena där tröskorna åkt. Snälla vädergudarna ge Närke en chans! Vi har fått vår dos av regn nu, vi behöver solsken!!!

Nu ska jag gå och väcka busen och åka och jobba.

dagens outfit för omorderna 080821

Ser allmänt sliten ut efter soptippsbesök och städning...visar min nya tröja som kom på posten i dag i stället.
Den blir det till jobet i morgon!


omordern som jag är så klär jag mig i säsong 2006 eller nåt...

getingfälla

Här kommer en bild på min fula men effektiva getingfälla

Ett par centimeter saft i botten och jag kan garantera en god jakt!

Vill också visa min altan när den är städad...(jag önskar jag hade fått en liten gen av mammas pedanthet, men nejdå jag var tvungen att bli en kaosmänniska). Nu är den nästan tom och dammsugen och torkad. I morgon ska alla möbler hem så att vi kan ha kalas där helgen lång.

det regnar

Varför är det så tråkigt väder? Jag borde ta hand om trädgården men jag vill inte! Det är mycket roligare när solen skiner... Till tippen ska jag iallafall, då blir altanen lite tommare och det går lättare att städa den. Sen ska vi förbi en kompis på hemvägen och hälsa på. Det ser jag fram emot, hon är en trevlig prick.

När vi kommer hem är det bara att fortsätta städa detta hem som aldrig blir färdigstädat...jag borde städa alla skåp och lådor i huset så att jag kan få undan lite mer grejor...det skulle göra det mer lättstädat och snyggare. Jag har insett att jag aldrig kommer att få hjälp att riva vårt skjul och få ett isolerat förråd så nu är det jag som invaderar mammas vind med prylar som jag inte får plats med i vårt lilla hus!

Nu ska jag ut och sätta på släpkärran och lasta sopor! Ha en fin dag i det hemska höstvädret

hittade en, snodde den, skyndade mig som #¤% därifrån

Jag har snott

Erkänner direkt, dom här frågorna har jag inte hittat på själv utan jag har helt sonika snott dom från ellis blogg...hon hade också snott dem...

Tio första
Första bästa kompis: Jenny, jag var fyra år och hon är fortfarande min vän
Första bil: En Golf 1:a av årsmodell 1979, jösses vilken rishög.
Första kärlek: Min kompis Magnus, vi var sex år och han var sååå snäll
Första husdjur: kanin, minns inte vem som var först. 
Första semester: Skulle sätta en slant på att det var till Sälen
Första jobb: Rensade morotsland i Stora Mellösa
Första köpta skiva: Madonna
Första riktiga kärlek:  En stackars datanörd som jag efter en lång tid tröttnade på
Första piercing: Har inte hänt än, thank god
Första konsert: Herreys 1984 i Brunnsparken

Nio
senaste
Senaste alkoholdrycken: Vitt vin från blå flaska och några fjortis blandningar på flaska
Senaste bilfärd: Hem från busens fotbollsträning i kväll
Senaste filmen du såg: Alvin och gänget (länge sedan nu)
Senaste ringda telefonsamtal: Lena i morse, sen har det bara ringt till mig
Senaste bubbelbadet: Jag har inget badkar, snälla någon ge mig ett nu!
Senaste spelade cd: busen spelade Ola
Senaste kyss: Häromdagen.
Senaste gången du grät: Några veckor sedan
Senaste måltiden: Mamma scans köttbullar med hemgjort mos

Åtta har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar: Japp! Jag gifte mig med honom också
Blivit raggad på av bra kompis flickvän/pojkvän: Nja inte vad jag kan komma på.
Blivit kär vid första ögonkastet: nej
Fastnat med blicken i någons urringning: Pinsamt men ja. Vem vill inte ha mer kurvor på rätt ställen.
Fått ditt hjärta krossat: Jajemän
Haft ett one night stand: nej
Sagt att du älskar någon utan att mena det: jag är rädd för det
Busringt till någon: det är jag för feg för

Sju saker du har på dig just nu
1. Svarta jeans
2. Rosa Strumpor med snobben
3. Turkos top
4. Grå ziptröja
5. Rosa bh
6. två guldringar
7. lila hårtoffs

Sex saker du gjort idag
1. Skjussat busen
2. handlat
3. städat
4. pratat i telefon
5. tvättat
6. Bloggat

Fem favoritsaker utan rangordning
1. Min nya kamera
2. Min bil
3. Mina barn 
4. Mitt hem 
5. Mina blommor

Fyra
personer du kan berätta allt för
Ja det har jag.

Tre val
Blått eller rött? blått
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad!

Två saker att göra innan du dör
1. klara av skolan
2.  Vara nöjd med livet

En sak du ångrar: 
Jag försöker att inte ångra saker. Att man gjort ett felaktigt val behöver inte betyda att man inte når det planerade målet. Det betyder bara att vägen dit blev lite annorlunda.

Ge mig nu!

Jag är sjukt chokladsugen! Alla som känner mig vet att jag älskar choklad. Jag har dragit ner på min chokladkonsumtion med många procent men suget finns ändå där vissa stunder. Jag bestämde mig att stödja mannen när han försökte lägga om sina vanor och gå ner i vikt. Han gick ner i vikt men har nu gått upp allt igen. Jag har gått ner 4 kg sedan nyår och det enda som jag gjort är att (nästan) sluta äta choklad. Undrar hur mycket pengar jag har sparat på all choklad jag inte köpt under 2008? Fast just nu skulle jag kunna betala ganska mycket för en god chokladkaka...

Äntligen lungt!

Jag tog mig i kragen och städade i dag. Fast jag hann som vanligt inte klart men det värsta är röjt. Jag har börjat städa altanen också så i morgon när jag skjussat busen till skolan blir det soptippen. Sen en sväng förbi mammas vind med badkrokodilen och annat sommarskoj. Nu ska altanen vara fin till helgen när det är kalas.

Mannen trimmade härom dan i backen upp till oss och skulle fortsätta idag(!!!). Han började köra med sin röjsåg för fullt sen blev det tyst... Han vred till med den tunga röjsågen med sin något(?) otränade kropp...pang! ryggskott! Så blev det med den trimmningen... Men det var en fin tanke. Sjukskrivning vet han inte vad det är så nu sitter han i en guppande långtradare på väg mot Uddevalla. Lite synd om honnom är det tycker jag, fast det var synd att han inte hann längre i vår djungel innan kroppen sa ifrån.

ballonger

Nu ska vi åka och handla. Regnställ på Jula till mannen och ballonger och andra kalasgrejor till kringelikrångel. Mannen kom hem vid sex i morse så det blir inget städande före lunch... Busen går sin första dag till14,40 så jag borde hinna innan han kommer hem. Borde och borde...jag måste städa vi ska ju ha gäster i helgen...

dagens outfit för omorderna 080820Tröjor från gekås, till det svarta jeans.
Bra kläder att åka och handla i.

dagens traderashopping

Meandi zooklänning stl 110/116 som ny!

Jag har ju en viss kärlek för shopping på tradera...och då särskillt meandi kläder. Dagens fynd blev en zooklänning till kringelikrångel. Nu gäller det bara att få tag i matchande tights...

dagens outfit för omorderna 080819


Lila tröja från Ellos (förmodligen på rea dessutom)
Svarta jeans från Gekås (inte samma som igår, jag har flera par...)
Väl fungerande klädsel för en dag på skola och fritids

Jobb idag

I dag fick jag jobb. Känns kanon att man kan dra sitt stå till stacken när vi ska spara ihop till ett halvt reningsverk (svärmor betalar andra halvan eftersom vi delar brunn) . Till december ska vi skrapat ihop 13000 kr...det är nog tur jag får jobba lite ibland... Nu väntar jag på att min middag ska bli klar. Ugnspannkaka med bacon står på menyn men busen och kringelikrångel kommer att ha ätit sig mätta på kalla prinskorvar tills maten är klar. Desstå mer till mig...

fler...

NY Kakeltunika i stl S meandi ME&I

Jag gillar meandi kläder. Denna blev dagens skörd på Tradera. 149 kr inklusive frakt för denna nya tunika av en äldre årgång. Praktiskt då jag inte bryr mig så mycket om årgångar (utom min egen förståss den börjar bli omordern).

frid över dess minne

Ni ved brevduvan som bott i grannens stall i en vecka nu...vi misstänker starkt att den blev ett lätt byte för vår aningens kaxiga katt Snoddas. Jag har haft lite mycket att stå i nu i helgen så jag har inte riktigt hunnit försöka fotat duvans ringmärkning fler gånger. När mannen talade med grannen i dag så visade sig att i morse när han kom ut till stallet så låg där bara en hög med fjädrar typ...ooops. På skullen låg får spinkige lille katt och sov nöjt...det gör han enligt grannen bara när han fångat en fet råtta eller något annat gott. Oj då... vad gör man när katten åt upp fågelskrället? Det är nog inte så mycket att göra men frid över dess minne...

dagens outfit för omorderna 080818

Dagen till ära så förgyller jag min måndagkväll med en minitiptop från gb. Smakar bra!
Till detta svarta jeans från Gekås och en molntop från meandi (jag ser rätt sliten ut i kväll så det blev en halvbild i dag) Vill man se hur den ser ut så kolla in Tradera där det finns en uppsjö av dem.

här kommer innehållet

Nu gör jag ett nytt försök att lägga upp en bild på innehållet i resväskan.

Alla syns inte på bilden upptäckte jag, det är runt 20-25 stycken för resväskan blev full...
Detta blir en av kringelikrångels 4 års presenter. Sammanlagt pris 160:- Jag tyckte jag gjorde en god affär, vad tror ni?

Tror ni jag blir poppis?

Här är gårdagens fynd på loppisen. En resväska, ett litet stall och ganska många my little pony.

Skulle visa innehållet på nästa bild men det krånglar. Nu ska vi hämta busen så det får bli senare...

Dagens outfit för omorderna 080817

Jag fryser! Jag har stått i en iskall maskinhall i 8 timmar...


Lila fleeströja från Gekås
Svarta jeans från Gekås

Kortet är taget i går då jag också frös (jag fryser alltid).

Ser ni att mitt dåliga samvete står längst upp till vänster i bild? Ja jag vet att jag borde motionera mer...

loppis!

Nu har vi gjort det! En alldeles egen loppis. 13 uthyrda bord (en blev sjuk) och säkert 200 besökare. Vi tjänade ihop till en kortsemester till kolmården så det blev alla tiders.  Nu är det också bestämt att det blir en uppföljare nästa år. Flera frågade så i augusti nästa år så blir det av igen.

Jag kunde inte låta bli att handla så det blev en tröja och ett fleesställ till kringelikrångel och en trollerilåda och ett hockeyspel till busen. Krångel lindade även sin far några varv runt lillfingret så det blev några hästar också. Jag köpte en resväska och fyllde den med my little ponys. Det blir en bra fyraårspresent till lördag då det är dags för kalas. Jag ska ta en bild av dem i morgon och lägga ut. Nu ligger den gömd i bilen.

Kortet är sen i går när vi förberedde, konkade och slet.

fågeln

Jag fångade i allafall duvan på bild

Vet ni hur små de är?

Har pratat med en brevduvefarbror. Han tyckte jag skulle kolla om jag hittade fler siffror så kan de hjälpa mig vem som äger den. Vet ni hur små dessa ringar är? Försök sedan läsa dessa små siffror på dessa små ringar... Duvjäveln flög upp på taket... Nu har jag laddat med kikare och kamera i fall att den väljer att komma ner igen.

vems är den?

Grannen har haft en brevduva utanför stallet i fyra dagar. Nu ska jag försöka ta reda på vems den är. Undrar hur man gör? Jag har nummret på ringmärkningen så vi får hoppas jag får napp...

dagens outfit för omorderna 080815


Känning från meandi
handduk från ica

jag borde städa...

I dag har jag ingen lust att göra något...Jag ska hämta busen klockan ett för vi ska på shoppingrunda. Innan dess borde jag göra något vettigt... Nu ska jag bita ihop och börja röja det som jag inte gjorde i går.

Varför bara en dator?

Vad gör man om man bara har en dator och dottern bestämmer sig för att spela Anki och Pytte? Väntar, väntar och sedan lockar med ett tjatigt barnprogram. Jag mutade henne med att få klippa och klistra med de fina röda och rosa papprena vi köpte till allahjärtansdagskorten. Satte på barnkanalen till det...Vips så fick jag datorn! Lite påhittig får man vara.

hittade en lista och snodde den

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?

Jag borde ha sovit längre...

2. Hur mycket kontanter har du på dig?

Måste kolla...108 kr


3. Vilket ord rimmar på "test"?

Fest!

4. Favoritplanet?

Jorden

5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?

Grannen Elisabeth


6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?

Jag gillar min signal för den är lite ovanlig, Let the party started med Pink

7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?

Min turkosa sköldiströja.

8. Sätter du etiketter på dig själv?

Jajjemen. Positiv chokladälskande naturnörd.

9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?

Vem har skor vid datorn? Jag hade mina vita och svarta puma när jag var på vift tidigare.

10. Ett ljust eller mörkt rum?

Ljus om vi pratar inredning, mörkt om vi pratar om när jag ska sova om natten.

11. Vad gjorde du vid midnatt?

Försökte sova

12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?

Han är med pappa

13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
I Örebro ett par mil bort tror jag?

14. Vilket uttryck använder du mest?

Ingen aning, lyssnar sällan på mig själv.

15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Till kringelikrångel

16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?

Snoddas

17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?

Inga så klart!

18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?

Vi har en gammal engångskamera som inte är framkallad.

19. Vilken ålder har varit bäst hittills?

Alla åldrar har sin tjusning. Men jag säger 33.

20. Din värsta fiende?

tiden

21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?

En älvvärld från resturangen på M

22. Vad var det senaste du sa till någon?

Sov gott till busen vid halv nio.

23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?

Pengar tack!

24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?

Jag gillar alltid mina barn lite extra mycket!

25. Senaste låten du lyssnade på?

Kringelikrångel lyssnade på Aqua i bilen.

meandi

Jag var på meandi party i kväll. Jag är inte mycket för märkeskläder eftersom jag gillar att handla mycket kläder. Pengarna räcker just inte så långt då... Men jag har en viss förkärlek för meandi kläderna eftersom de är kul. Snål som jag är så har jag handlat de flesta meandikläderna jag och kringelikrångel har på tradera. Där kan man fynda fjolårets modeller till ett lite mer humant pris. Men i kväll fick kringelikrångel välja vad hon ville ha (nästan i allafall, jag råkade gömma den fina flesetröjan för 420 kr) hon valde dessa:
hjärtanplyschtajts

dagens outfit för omorderna uppdatering

Jag har varit på meandi party...var tvungen att svida om lite så jag passade in.


Top från meandi (jag har köpt den på tradera) av en äldre årsmodell.
Svarta rock republic jeans (köpta på tradera)
Shärp från barnavdelningen på Gekås för 20 kr (jag gillar den affären)

Hittade den här idag

Hittade en vårtbitare när jag skulle hämta in tvätten på altanen.

Söt va?
Nu ska jag till mamma med mer grejor och sedan till Lithells för att köpa korv till loppisen.
Gubben (min puckade svärfar) hade gapat och skrikit i natt så mannen är på strålande humör...NOT!

Dagens outfit för omorderna 080814

Nu har jag klätt mig själv i dag igen

Missade visst att vända bilden så ni får luta huvudet åt sidan
Topen har jag köpt på Gina tricot

Det kom en skur...

Vi (kringelikrångel och jag) var hos mamma och hämtade skrot och lämnade loppisgrejer i dag. Det kom en skur...

Tio minuter senare så var det toppenväder.

Här ska loppisen vara på söndag! Mannen ska dit och slå gräset i morgon så de slipper slå sig fram med lie.

varför packad?

Varför måste man packa alla dessa bullar som är klara nu? Som om det inte räkte med att baka dem? Någon kvick person med massor av energi får gärna komma över och ta hand om eländet. Elände och elände förresten...100 bullar och 30 pizzabullar är trevligt att ha på lut i frysen. Ska kanske provsmaka en? Jag gillar inte bullar särskillt mycke (förutom pizzabullar som är min favorit) fast är de riktigt färska så går det an.

bullbak

Vi bakar bullar! Fast jag är mest hungrig så jag ska nog steka lite köttbullar nu... Sen ska det bli pizzabullar...MMM det är godare tycker jag.
Kul att dagens outfit för omorderna blev poppis. Har sällan haft så många besökare på samma dag...och dagen är inte ens slut än...tänk att det behövdes lite(o)mode för att besöksstatistiken skulle stiga. Konstigt...

dagens outfit för omorderna 080813

Alla (jag tar genast tillbaka det för alla har inte det) har ju dagens outfit. Nu tänker jag starta dagens outfit för omorderna...

Lila skjorta från Ullared (=billig) bara för att jag gillar lila och för at den inte behöver strykas (=mycket praktiskt) till detta mina favoritjeans. Tror ni jag vågar gå ut sån? Skojar bara...jag är 34 år och klär mig i det jag gillar!

biltema nästa

Inget samtal om jobb så det blir nog inget i dag heller...synd att inte Inger är kvar på vikarieförmedlingen hon försökte tillgodose avdelningarnas önskemål och jag vet att de önskade mig ons-fre. Ja ja det får bli Biltema i stället på förmiddagen. Sen ska jag till mamma och hämta skrot och lämna loppissaker. Pengarna för skrotet ska komma nästa vecka och det är inte klokt vad de betalar för gammalt järnskrot. Det räkte till det som fattades till fyrhjulingen och det kommer att räcka till en röjsåg. Mannen är mer än nöjd...

tänk vad han kan!

Busen rensar leksaker på sitt rum för att sälja på loppisen på söndag. Han har bestämt sig för att skilja sig från de flesta av sina pokemonkort och ingen är gladare än jag. Fick en anmälan till i dag så det ser ut som vi får ihop en liten skara.

tystnad

Busen är på fritids, kringelikrångel tittar på hemska barnprogram och mannen sover. Tyst och skönt faktiskt! Fast jag skulle behöva fortsätta städa...hur gör man det när mannen kom hem från jobbet halv fyra i natt? Bäst vi är tysta och snälla! Lite slösurfande och sen får det bli utestädning som att plocka upp all fallfrukt så att det går att klippa gräsmattan som växer så det knakar i detta regnande...

barnen sover!

Barnen slocknade kl.20.30 så det betyder att jag får titta på tv i lugn och ro. Så skönt! Det är det bästa med att sommarlovet för ungarna börjar ta slut. Busen ska till fritids i morgon bitti så han få in rutinerna och skolstarten går bättre. Så oavsett om jag får jobb eller inte i morgon så har rektorn lovat att busen får går veckan innan skolan så att terminstarten går så smärtfritt som möjligt. Det hjälpte en del förra året så rektorn var inte svårövertalad.

Nu ska jag gå och tända ljus och lägga mig framför tvn. Det var inte en dag för tidigt.

Sven är hemma!

Vår katt Sven har en förmåga att försvinna varje vår och komma hem när hösten närmar sig. Han är kastrerad och går inte ut mer än nödvändigt under vinterhalvåret. Men så fort det blir varmt och skönt på våren så flyttar han. Han har för tredje året flyttat till Ulla tre kilometer bort. Men nu har han alltså flyttat hem igen och det är rätt skönt att han är hemma tycker jag. Gladast av alla är kompisen Snoddas.


Måndag!

Då var det åter en härlig måndag! Solen skiner och livet känns rätt bra i dag. Var bara tvungen att genomlida kringelikrångels hemska barnprogram när jag åt frukost men annars känns det bra. Jag ska hämta busen vid nio sen är det loppisförberedelser som gäller hela dagen...

Det kommer att bli en lång att göra lista som jag och morbror ska skriva i dag...

Ha en härlig dag!

trött, tröttare, kringelikrångel

Vissa tror (oftast de utan småbarn eller med så stora barn att de förträngt hur det var) att trötta barn går att trötta ut. Ingen kan ha mer fel än så... En trött unge som är ännu tröttare blir övertrött och dessa barn är mycket svåra att få att somna. Min kringelikrångel är övertrött just nu...hon tror dessutom att jag bara är och tar ut linserna nu och snart kommer tillbaka till sängen... Fast och andra sidan är jag rätt TRÖTT så jag ska nog gå och lägga mig i alla fall.

lugnet före stormen...

Jag och kringelikrångel är själva hemma i kväll. Hon tittar på tv och jag fick chansen att sitta här vid datorn och kolla in alla bloggar som jag inte hunnit läsa(inklusive min egen).

I går kväll hade vi sommarfest i byn och det var riktigt trevligt. Men det tog lite tid med förberedelser och efterarbete... Köra tre vändor med möbler och grill, bakat fikabröd till 30 personer och gjort en tipspromenad. I dag har jag varit och hämtat allt jag körde dit i går men blev av med en buse som skulle sova över hos kompisen. Vi har varit en vända till mamma med alla trädgårdsmöbler och i morgon blir det en vända till. Då ska vi bära bord och fixa grejor och listor till loppisen. Om ni har vägarna förbi på väg 51/52 så kommer ni att se två skylltar vid vägen om loppisen från och med i morgon. Förutsatt att jag kommer ihåg att ta med mig skruvdragare och spett förståss...borde nog skriva en komihåglapp om det förresten. Fick en anmälan till i dag om en som ville vara med på loppisen så det ser ljust ut.

Nu ska jag ringa en trevlig vän eller två!

i går var en konstig dag

Jag var och jobbade i fem timmar. Det gick bra förutom att vissa ungar har fått magsjuka under veckan. Jag och tanterna på avdelningen åt vitpeppar i förebyggande syfte. Undrar om det hjälper? Det kanske bara är en skröna... Jag är i alla fall glad att jag varit noga med att tvätta händerna den här veckan...Det är bevisat att det hjälper.

Innan jag åkte och jobbade så upptäckte vi att det regnade in i vårt hus! Jag och mannen klättrade upp på taket och kollade...vi behöver byta tak på hela gamla delen av huset det visste vi men nu blev det lite akut i vinkeln mellan de två taken. Jag ringde snickaren...han kom i går kväll... Japp hela taket måste bytas men han hade inte tid nu utan det får bli till våren. Han hade däremot vänligheten att beskriva noggrant hur vi skulle lösa vårt problem proffesoriskt till våren i denna skarv.

Så ser ni två stora kråkor på taket någon dag så skjut inte! Det är bara jag och mannen som lagar taket!

Solen skiner och det är fest i kväll!

tävling


Hittade en tävling som verkade spännande..
http://exclusive.blogg.se

vill ha något uniktJag kan ingenting om hur man byter header (stavas det så?) eller nåt så nu hoppas jag vinna en liten sådan hos:
http://dessiiy.blogg.se

sova

Jag var hopplöst trött när jag skulle lägga kringelikrångel i kväll igen...det slutade som vanligt med att jag somnade som en stock och busen kom och väckte mig och vill att jag skulle stoppa om honom. Nu kommer det var störtomöjligt att somna i kväll vilket leder till att jag är helt slut i morgon kväll igen. Fast i morgon bitti kommer inte klockradion att ringa för jag börjar inte förrens kl.10.00.  Så skönt!

Håll i hatten och glöm inte regnstället om ni ska ut i natt och i morgon för nu kommer nästa oväder!!!

jag har krafter kvar!

Har varit helt slut om dagarna efter jobb på dagis men i dag känns det bättre. Den största orsaken är naturligtvis att jag bara jobbat fyra timmar i går och i dag. Men stressen har lagt sig när man bott in sig lite på avdelningarna och jag har hunnit allt på min att göra lista för den här veckan. Det betyder att i morgon bitti är alla måsten redan gjorda. Så skönt!

Jag har hunnit visat upp min bil på skade verkstaden i morse. Den 9/9 ska den in på verkstaden och dom tänker behålla den åtta arbetsdagar...! Fattar de inte hur beroende jag är av min bil??! Mamma var tack och lov på strålande humör när vi var där efter verkstaden så hon lovade att jag fick låna hennes när jag blir billös.

Jag hann också till Hallsberg en snabbis (utan barn därav hastigheten). Där satte jag upp en lloppislapp på ica, hämtade ut hellokitty äggen som de lagt undan (kringelikrångels födelsedag snart) samt sprang upp till lrf-konsult för att hämta förra årets bokföring. Tänk vad fort det går att göra ärenden när man är själv...

hur?

Jag och ungarna skulle cykla ner till Lidl för att köpa oss var sin glass. Det är ca 8 km fram och tillbaka men det tog två timmar. Först blev det en exta kurva på vägen dit...sen skulle de välja....sen skulle vi hitta en bänk och äta upp...sen blev kringelikrångel kissnödig...sen skulle vi cykla runt skogstorp...där fanns det först en klätterställning på skolgården...sen en på dagisgården...sen skulle vi cykla grusvägen hela vägen hem!  Därför tog det två timmar att göra något som normalt sett borde ha tagit en.

När vi kom hem så hittade kringelikrångel en överblommad maskros, eller önskeblomma som hon kallar dem. Hon blåste och önskade (jag önskar jag blir en prinsessa) ööhh jo men lycka till säger jag. Stackars barn hon har inte förstått att prinsessa är inte helt lätt att bli. Jag vill ju inte grusa hennes drömmar precis så jag väljer att hålla tyst och hoppas att det växer bort...

livet är härligt eller hur?

Livet känns rätt bra igen. En aning stressat men under kontroll. I dag har vi varit till Normans för att beställa tid till bilen, handlat på ica sen en liten sväng till leksaksaffäreni Kumla för att ha två extremt väljande barn...det tog en stund. Stress hem med maten, stress till dagis och fritids, stress hem för att värma matlåda till mig, stress i väg till jobbet. Sen blev det en helt ok dag att jobba. Fick en timma till på fredag så det ser ljust ut. Enda problemet var att jag skulle hunnit till bolaget då... jag får skriva en detaljerad inköpslista till mannen och hoppas på det bästa. 

vadå sovmorgon?

Jag skulle ha sovmorgon i dag eftersom jag inte börjar jobba förrens kl.12.... Men kringelikrångel vaknade snällt tio i sex för en gångs skull. Inte så konstigt kanske eftersom hon slocknade vid halv åtta i går kväll men ändå. Jag hade inte sovit klart! Nu är hon hungrig så det är bäst jag fixar frukost åt henne...

vad tror ni?


Hello Kitty Ryggsäck ( Väska ) - Cherry - Utrop 1kr!

Jag har köpt en sån här till kringelikrångel på tradera... blir det en fin födelsedagspresent månne? Jag tycker den är jättesöt och hon är något svag för hello kitty just nu. Ett pippihus ska det bli också till min lilla krångel.

mysko med ögon

Försökte hålla ögonen öppna när jag läste saga för kringelikrångel...det gick inget vidare...jag somnade som en stock! Det är en bieffekt av att jobba på dagis en hel dag...

5 augusti = vantar på

I fredags gick jag runt i bikini eller sommarklänning... I dag hade jag jeans, tunn långärmad, luvtröja, jacka, regnställ, stövlar och fingervantar. Är det helt kört nu eller? Jag fryser redan... hur ska det gå till vintern? Det var lagom fuktigt och ruggit väder för att göra att mitt krulliga hår som betett sig ganska vänligt i sommar att balla ur helt. Lagom till kvällen ser man ut som en centrifugerad pudel... Kul? I morgon blir det nog flätor om det ska fortsätta i den här stilen...

häcken är väck!

Kom på en sak som glädjer mig. Häcken är väck! Ni vet den där höga saken som var i vägen för sikten när jag och kringelikrångel blev påkörda... Mamma fick syn på henne för ett par dagar sen. Hon stog då där och slet och kämpade så nu är häcken si så där två meter lägre och hon kan se bilarna som kommer på vägen. Kanon! Då behöver jag inte få fler bucklor på skodan... Ska åka in med bilen på onsdag, bäst att försöka få en tid för att få bilen tillsnyggad. Enda problemet är hur jag ska klara mig utan bil en vecka eller så som det kommer att ta för att fixa till den... Så länge det inte blåser som det gör just nu så får jag väl cykla?... Verkar jobbigt
Ha det bäst, flodhäst!

undrar om jag blåser bort?

Skulle inte stormen hamna över skåne? Vad fan gör blåsten här på närkeslätten? Det knakar och brakar i hela huset...undrar om jag blåser bort?...
Om Pernilla läser det här och inte har blåst bort så är loppisen hos mamma den 17/8 kl.10-16.

Om inte blåsten ställer till med något så kommer jag att sova gott i natt för första gången på två månader...det är nog bra att jobba iallafall... Man blir trött efter en dag med kaos på dagis.... Två ordinarie personal och tre vikarier skulle fixa fyra avdelningar... Jag kan inte ha misslyckats helt eftersom de ville ha kvar mig hela veckan. Men det beror på om vikariepoolen har jobb...de har första tjing till jobb.

kan bli en lugn kväll

Barnen är ganska trötta efter första dagen på dagis och fritids. Det kan jag också skriva under på... Jobb i dag, jobb i morgon och om jag har tur resten av veckan också. w nnmäääöljgooouigs(för den som  undrar vad som händer så är det kringelikrångel som vill ta över datorn) Hörs senare!

Måndag!

I dag är det min favoritdag, måndag! Ska åka och jobba på dagis i dag, det känns helt okey. Jag har packat regnkläder, ska bara få med mig stövlarna också. Om fem minuter ska jag upp och väcka busen så att han hinner äta frukost. Sen blir det värre för då ska jag väcka kringelikrångel och det är inte helt okomplicerat...
Livet ser ljust ut i dag! Ha en härlig dag

finna optimisten i mig

Jag är känd för att vara en optimistisk person som ser möjligheterna. Nu har det varit lite svårt en period. Kanske är det gråstarr kanske inte...kanske bara den vanliga närsyntheten
Jag gör ett försök:
Jag städade hela huset själv = vilken tur att jag har ett hem
Jag tog hand om all disk efter 4 personer = vilken tur att alla fick äta sig mätta
Jag gick ner till soptunnan trots att andra familjemedlemmar passerat påsarna = vilken tur att någon tar hand om våra sopor och hämtar dem var 14 dag.

Så där jag det gick ju ganska bra.
Nu ringde busen och sa att fikat är klart hos svärmor. Någon hörde mina tankar och ville bjuda mig på fika. Tack för det televerket!

barn är kloka

Jag har varit inne och städat hela dagen. Mina barn är klokare och tog på sig regnställ och gick ut i sandlådan. Vem har sagt att lite regn bestämmer om man ska vara inne eller ute?

regn=städa?

Nu när det varit så fint väder har jag försökt varit ute så mycket som möjligt....det betyder att jag har städat så lite som möjligt...imorgon ska det regna hela dagen...betyder det att jag måste städa??

uppfinningsrik

Jag och busen var ute och delade ut loppislappar när vi träffade PostÅke. Han var ute i trädgården med en svetshjälm för att titta på solförmörkelsen. Fiffigt! Vi skyndade oss hem till mormor och ut i förrådet för att rota efter pappas gamla svetshjälm... ibland har jag nog turen med mig för vi hittade den! Solförmörkelsen var spännande att få uppleva. Busen var farsinerad och mamma var salig. Hon är såpass gammal så hon var med förra gången för många år sen. Då använde de sotat glas.


Agusti?

Insåg just att det är augusti i dag...hur gick det till? I dag är sista chansen att njuta av solen och värmen! Imorgon skulle värmen försvinna så i dag ska jag njuta så mycket jag kan. Vi ska till mamma och dela ut loppislappar i hela samhället. Sen hoppas jag vi får mat(skulle tro det) sen blir det hultsjön för att krama ur det sista ur sommaren 2008. På måndag och tisdag ska jag åka och jobba på dagis. Sen får vi se om det blir mer jobb eller inte. Det är alltid ett lotteri att vara vikarie.

RSS 2.0