Dagens outfit för omorderna 080930

Sista september och skitkallt. Varmaste goaste hemmatröjan fick det bli till min datastund. Ser jag trött ut? Det är jag! Ska ta min bok jag lånat (sista Harry Potter) och gå och lägga mig. God natt på er.

Vågar knapt tala om vad det är på tröjan...en Michelingubbe...mannen köpte den i Ullared men den var ynkepynkigt liten i storleken så jag fick en myströja. Tack för det!
Visst är det hemsk färg på väggarna på kontoret? Jag gillar inte gult men det var förråd och klädkammare här förut så då behövde jag inte se det så ofta.

Lång håltimme

Nu har vi haft gitarrlektion och jag överlevde. Vilken tur! Nu har jag fem och en halv timme håltimme innan nästa lektion. Det är långt och jag har lovat mig själv att inte shoppa i dag. Tog med mig busens dator så jag kunde slösurfa lite iallafall. Tänkte jag skulle ta mig en skön promenad i markaskogen också så gör jag lite kroppslig nytta.

Nu blev jag avbruten av busens lärare som ringde och ändrade alla möten om och med honom. Nu har mötet med stödteamet blivit flyttat...ovanligt...nej! Det blev utvecklingssamtal på måndag i stället och stödteamsmötet blir framflyttat till november eller nån annan gång långt fram. Blir lite trött på deras fyllda kalendrar i bland när någon får förhinder så tar det så lång tid till nästa möte.

Nu ska jag slösurfa runt på mina favoribloggar, hörs senare.

varför alltid bråttom?

Gick upp klockan sex för att inte behöva stressa. Behövde öva lite till på gitarren då jag liksom inte hann det i går kväll...... Nu ska jag göra frukost och packa mina väskor. Sen ska jag väcka krångel och ut och skrapa rutor...En minus ute så nu är det kallt. Skit! Jag skulle ju tända i pannan också...Hinner inte skriva mer... Ha det bäst i dag!

onödigt vetande om mig

Hittade denna lista hos både Catti, Whatthefuck och mumari. Såg den dessutom på nått annat ställe så den verkar inte helt ägd av någon. Vågar man ta den då? Jag vågade i alla fall så här kommer mer nånsens om mig...

1. Hur gammal är du om fem år? Då har jag fyllt 29 (för tionde gången men ändå)
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Min frisör Marina så nu syns inte de grå hemska hårstråna längre
3. Hur lång är du? 167 cm var jag sist jag kollade, inte för kort, inte för lång
4. Vad fick dig verkligen att skratta senast?  Gå till Olles blogg så förstår ni.
5. Vem ringde du senast? Mamma, behövde någon som hämtar barnen i morgon.
6. Vem ringde dig senast? En kompis ringde och kollade hur helgen varit. 

7. Dansar du i bilen? Dansar? Jag har en liten Skoda...sjunga får räcka.
8.. Vilken ögonfärg har du? Melerade, så typ grönblåbruna skulle jag tro.
9. Vilken är din favoritjulsång?Jag är inte så intresserad av jesus och sånt fast julen kommer från det så det får bli den trallvänliga sången om en liten gris av marsipan. Hör du den en gång så sitter den där på hjärnan för resten av dagen.
10. Var tror du att du befinner dig om tio år?  Jag jobbar på en skola någonstans i allafall. Där i mellan kommer jag att ständigt strida med min dotter som då är 14 och redan är läskigt lik mig. Oj oj oj! Snälla gör så att hon blir en hästtjej så hon inte vill ut på stan utan till stallet...
11. Vad skrämde dig om natten som barn? Allt! Jag var väldigt mörkrädd och på nätterna kan det vara väldigt mörkt...
12. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Inte många...jag är född på 70-talet, ni har sett modet som var då va?
13. Sover du med eller utan kläder på dig? Inte så många på sommaren, fler på vintern
14. Hur många kuddar har du i sängen? Två om jag räknar dem som jag har ensamrätt på
15. Sover du på någon särskild sida?. Liggande ner brukar vara en bra sida. Ofta på rygg så jag kan snarka extra högt.
16. Tycker du om att mysa/kela? Ja, jag är en mysis
17. Sover du med gosedjur? Nej, men räknas barn? Krångel är ganska gosig när hon lägger sig hos mig(innan jag känner hennes hälar mot ryggraden för då är hon inte så gosig längre)
18. Kan du rulla med tungan? Vadå rulla?
19. Vilka städer har du bott i? Sannahed är väl en stad va? Inte? Allt över 100 invånare är enligt mig en tätort.
20. När var du i kyrkan senast? Begravde granntanten förra hösten
21. Tycker du om kaffe? Kaffe, rödvin och wisky är det värsta man kan dricka. Äckligt!
22. Vad dricker du till frukost? Te med honung och mjölk
23.Är du en beroendemänniska? Japp!
24. Föredrar du havet eller en bassäng? Är det bara tillräkligt varmt så är allt som är vatten badbart.
25. Vem är den roligaste människan du känner? Svårt val...
26. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Godispapper från mina kolor (jag har hittat det perfekta godisgömstället nu...räkningslådan där ingen tittar frivilligt)
27.Hur länge har du campat som längst i ett tält? Som vuxen nån natt men som barn (jag var barn länge) så var det kanske nån vecka i trädgården hemma.


lugnt och skönt och massor kvar

Nu sover alla barn och det är äntligen lugnt här hemma. Fast jag borde inte sitta här vid datorn utan träna på den förbannade gitarren...jag ska bara kolla lite först...
Jag har ju en och annan blogg jag följer så jag måste givetvis hinna ikapp två dygns datorfrånvaro. Jösses hur ska jag hinna?
Det blev några kort tagna i helgen...378 st när jag la över dem i datorn. Oups! Några blev trotts bristande kamerakunskaper riktigt bra. Här är det busen som kollar in utsikten från hotellrummet

Vi såg också många djur när vi åkte i safariparken...den här var lite söt


Visst var den gullig?

aaajjjj!

Om man tränar på den förbannade gitarren varje dag så får man valkar på lämpliga ställen...jag har inte övat varje dag...FAN vad ont det gör i mina fingrar just nu! Jag brukar öva flera gånger men jag har liksom inte fått till det tidsmässigt (nåt annat viktigt har väl dykt upp). Alltså måste all gitarrövning göras i dag. Ser ni nån konstig typ med plåster på sina vänsterfingrar så vet ni att det är jag. Säg hej i så fall så jag vet varför ni stirrar...Till nästa vecka måste jag dela upp denna övning, påminn mig om jag utav en händelse glömmer bort det eller så där..ni vet hur jag är... lite hopplös men inte helt.

Nu är jag hungrig igen! Dags för mellis...

Förresten har det hänt nåt kul! Linneas bebis har kommit! GRATTIS GRATTIS!

stress

Jag har varit borta i helgen...kolmården tog musten ur mig. Nu ska vi äta frukost sen ska jag skjussa ungarna och åka och färga håret. Nu ska alla de grå bort!

dagens outfit för omorderna 080926

Brunt var temat för i dag tror jag. Bruna tights, brun kjol och brunt linne. Tidigare i dag när jag inte var i mitt för kvällen extremt varma hus så hade jag en v-ringad brun tröja över. Jag är nog tant brun i dag... Linnet är från Meandi men jag har naturligtvis shoppat det på tradera.


Den snygga bakgrunden består av min sunkiga dusch och tvätt, tvätt, tvätt. Gissa vad jag gjort i dag? Just det, tvättat.


Mumari har en fotoutmaning

Mumari har en fotoutmaning i sin blogg. Makarbert var ordet för utmaningen.


Nått makabert var det nog han fick se, hårresande var det iallafall!

inte glömma nåt...

Om inte jag kommer ihåg allt så kommer ingen ihåg nåt i min familj. Tänk då att jag har sämst minne av alla...varför ska jag då komma ihåg åt alla? Vi ska till kolmården i morgon och jag räknar med att vara på Mulle under förmiddan eller så lagar jag lunch och grejar. När ska jag packa till mig och alla barn (mannen inräknad)??? Nu tvättar jag i alla fall så det ska finnas kläder att ta med oss. Sen ska jag nog skriva en lista eller nåt så jag inte står där utan tandborste, regnkläder eller nåt annat viktigt... Jag måste gå till svärmor och hämta resväskor och sen förbi mamma och hämta krångels väska. Det får bli på vägen till busens disco som han ska på i kväll mitt upp i allt i hopa. Hjälp!

Vi har tillbringat en lång stund på biblioteket. Jag lånade sista Harry Potter som jag inte läst och den silvriga barnkammarboken som innehåller noter och ackord till "min" låt som jag ska redovisa. Skönt att jag hittade den.
Sen blev det fika, men nu är jag hungrig igen så nu blir det mellis.

dagens outfit för omorderna 080925

Skola, jobba och föräldramöte. Svårt val...skulle dessutom till skogen på jobbet! Svarta något ålderdomliga jeans och skjorta från Gekås. Fast nu frös jag så nu blev det en av mina nya favorittröjor, koftan från lager 157.
Till detta en stor burk kolor som jag inte skulle öppna än men nu sitter och svullar i mig.

äntligen lugn och ro
Jag började dagen med sånglektion utan röst...jag fick sitta på en stol och lyssna. Ganska intressant faktiskt för i vanliga fall är man rätt nervös och koncentrerad så då hör man varken sig själv eller de andra. Nu kunde man luta sig tillbaka och lyssna. Jag borde visst gå till en logoped med min ständigt krånglande hals och stämband. Det var dessutom två personer som bekräftade det under dagen att det faktiskt hjälper. Men det är ju så krångligt...man måste ju gå genom vårdcentralen och så där men jag borde nog ta tag i det, jag vet.

När jag kom hem från föräldramötet i kväll så lekte mina barn pirater i badrummet i krångels badbalja. De hade gjort skepp av mjölkkartonger och hade legogubbar som sjörövare. Till detta hade de gjort pirathattar till alla, inklusive mormor. Det var en syn att se min mamma i pirathatt. Tro mig.

Nu sover alla här hemma utom den lilla Bella som skakar galler och springer i hjulet. Äntligen lite lugn och ro!

brrrrr!

Jag var ute till bilen och hämtade in alla väskor som jag borde ha tagit hand om i går kväll. Vet ni hur jävla kallt det var? Vantar på säger jag bara. Tittade på termometern när jag kom in...2 ynkliga grader. Jag hatar hösten! Det är både mörkt och kallt, två saker jag avskyr. Nu tänker jag koka te och fixa matsäck sen är det full fart som gäller.

Jag tävlar hos mumariJag tävlar hos mumari, gör det du också! Länk

lyssna noga, för jag hörs inte!

Om man vill höra mig så får man lyssna noga. Jag är sjukt hes och det enda som kommer fram är lite kraxningar. Sångläraren sa förra veckan att om man är hes så ska man vila rösten och vara tyst...oups! Hon har inte försökt få tyst på en Ann-Sofie...Jag är helt enkelt sällan tyst. Inte ens när jag sover. Jag är storsnarkare och trots diverse hjälpmedel så sover jag halvdant men högljutt. Vanliga snarkare ligger helt enkelt i lä när jag somnar in ordentligt. Jag snarkar så högt att jag väcker mig själv...kanske inte så bra men så är det. Nu ska jag snart sova och vila min röst lite innan jag ska ha sånglektion och sedan vanliga lektioner. Fast i morgon ska vi till skogen och jag har morotskaka kvar sen jag fick ett litet blixtbesök av en vän i dag. Mums!

hmm

Började dagen med att inse att jag har huvudvärk...Jippi! En härlig nalkande förskylning kanske? Vi ska ju på minisemester på lördag och jag tänker inte bli sjuk! Jag ska istället äta en närande frukost och åka och jobba. I eftermiddag får jag besök av en kompis så då vill jag vara i topptrim.

dagens outfit för omorderna 080923

Kläder som funkar för lektion, bilåkande, promenad, läxor och krångels 4-årskontroll. Japp jeans och t-shirt fick det bli.


Tröjan har jag köpt på Ginatrikot för några år sen...inte vet jag när...

japp!

Då var det tisdag igen. Stressig morgon så jag hann inte ens sätta på datorn. Man blir helt beroende av datorn så morgonen känndes skum på nåt sätt. Har nu spelat gitarr...det är mycket svårare än man tror... Gjort läxan till sången till torsdag och talat med en förvirrad kursansvarig i skolan. Hon visste inte hur man skulle göra för att söka till PDIB (kurs innom lärarprogrammet). Det är ändå hon som är ansvarig..? Hon fattade inte heller våra frågor. Våra frågor var: Vilka kurser kan vi söka och hur gör vi? Borde man inte kunna det när man är kursansvarig? Den närmaste tiden kommer hon få ett par hundra studenter som ställer på henne. Bäst hon läser på! Hon skulle höra av sig när hon tagit reda på svaren. Vi får se när det blir...
Nu ska jag ut och gå innan jag ska slå mig ner vid datorn och förbereda min lektion i morgon. Kanske hittar jag kantareller i dag med...bäst jag tar med mig påsen.


hihihi

Blev lite full i skratt när jag fick syn på mina katter när de närmade sig hamsterburen. Den rör sig, den ser ut som en råtta, den lucktar skummt HJÄLP! Katten blev livrädd och sprang ut. Jag kanske inte behöver vara så orolig för om katten ska försöka äta upp vår lilla Bella...Katten är en fegis, hihihi.

Nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis vakna upp utsövd och glad över att det är gitarrlektion i morgonbitti 8.30. Just nu vill jag inte alls för jag har övat för lite...måste öva lite till i morgon bitti... God natt!

Varför räkningar?

Jag har betalat räkningar...fy vad det är hemskt. Måste kolla när csn-pengarna kommer...hoppas snart...vi ska till kolmården i helgen så jag hoppas lönen kommer på fredag...

Vi var till Carro i dag. Alltid lika trevligt och tiden går alldeles för fort när vi är där. Vi hinner bara sticka in näsan innanför dörren så är det dags att åka hem. Konstigt det där...kanske tiden går fortare i järnboås? Hur som helst så var Carros skrutta så stor och så fin. Tänk att bebisar kan växa så fort...

Nu ska jag gå och hjälpa min krångel...

På resande fot

I dag ska jag och Lena till Carro! Äntligen en tripp till Järnboås. Det enda som inte är possitivt är att mitt grävande i går har resulterat i en öm rygg. Rumpvärmare på i bilen, så ska nog det också gå. Är förvånad att bäckenet inte känns så farligt...kanske det har bestämt sig för att läka ihop tillslut? Vi hoppas det

Kringelikrångel hade liiiite svårt att sova i går kväll. Bella var väldigt spännande så tillslut la jag henne i mannens säng. Klockan fyra i morse så låg hon inte i mannens säng längre...hon låg PÅ mig. Sen satte hon igång och hosta tills jag blev galen, insåg att jag läst någonstans att honung ska inte underskattas som lugnande vid rethosta. Sagt och gjort så stoppade jag en liten sked honung i hennes mun och hon tystnade innom fem minuter. Inte visste jag att det var så effektivt. När man varit vaken en timma så tidigt och sen fått somna om är man lite sliten när väckarklockan ringer...

Säg hej till Bella!

Nu har vår nya familjemedlem kommit hem, Mapilamis Bernike. Fast vi kallar henne Bella som är lite mer ett hamsternamn än det långa fina namn hon har. Först tänkte vi Berra, men det är ju en flicka så Bella lät lite finare.


Lite söt är hon:)

trädgårdsdag

Jag håller på och lättar mitt dåliga samvete för trädgården i dag. Jag gräver ur alla avkapade plasttunnor som jag har haft som trädgårdsland. Tanken är att jag ska åka till min morbror och låna hans jordfräs nån dag så att det kan bli en välskött gräsmatta runt växthuset istället för ogräsväxande odlingslådor... Mina höfter kommer inte att tacka mig i morgon så det är bäst jag går ut och gräver lite till nu för jag vet inte när jag klarar det nästa gång.

Mannen har efter vissa övertalningsförsök av våra barn gått med på att de ska få en hamster. Ringde på en annons men hon var inte hemma just nu så det får blir ett nytt försök senare.

skogens guld

Jag struntade i resterande städning och gick till skogen i stället. Hittade lite svamp och fick frisk luft. Skogen gör alltid underverk med mitt humör. Jag går av mig mycket irritation när jag får chansen att gå en sväng för mig själv.


Kringelikrångel stannade hemma vid tvn och lekte med sin nya hund


Nu ska jag ta i tu med diskbänken så jag blir klar med nått i dag

avstämmning

handlat=klart
dammsugning=halva huset klart, halva kvar
disken=två diskmaskiner körda, en kvar
tvätten=all torr sorterad, tre maskiner körda, en kvar
plocka undan=massor, blir aldrig klar
eldat=eldat färdigt, måste bära in ved
ork=slut!
Summan av kardemumman är att jag gjort en hel del men kommer aldrig att orka klart...

det är tråkigt

Jag städar och det är tråkigt...nu har jag paus innan jag ska springa runt med dammsugaren. Krångel gnäller och jag känner irritationen komma. Nu är det bäst jag går till henne innan jag får skavsår i öronen av allt tjat. Busen hjälper mannen med hans skul. Jag var där ute och tittade...busen satt på taket 4 meter upp med ett stort leende på läpparna. När mannen bad honom klättra ner och starta traktorn och sänka ner lastaren där svågern stod i en vedbur gick jag...Vissa saker vill man inte se!

lördag=städ, disk, tvätt och godis

Nu när det är lördag så ska man hinna ikapp det man borde hunnit under veckan...Jag är ju tidsoptimist och tror alltid att jag ska hinna allt...Det gör jag inte! Så i dag ska jag ha tråkigt och städa, diska, tvätta och handla. Kringelikrångel har redan konstaterat att det är lördag och vi ska handla lördagsgodis. Japp det är hennes favoritdag igen. Som ni förstår så är inte lördagar min favoritdag då jag ska fixa allt tråkigt. Måndagar är bättre...då är det städat, handlat, fixat och jag tror åter igen att jag ska hinna allt.

I går blev det inte heller som jag tänkt.Ovanligt va? Svärfar fick tid på sjukhuset för att testas för sin nyupptäckta kärlkramp. Där rök min trevliga lunch eftersom jag fick följa med på en gång och skjussa in honom till akuten. Mannen åkte till Normans med mig och sedan hem för att skjussa svärmor till vårdcentralen och apoteked då hon fått ros igen. Inte bra! Gubbens kärlkramp skiter jag fullständigt i men lilla svärmor är det synd om. Jag fick äta lunch själv på pastan och vänta en stund i skolan innan jag började. Kul med lektion en fredag till 15.45...han drog över dessutom. Hann bara ett par kilometer då mannen ringer och ber mig hämta gubben på sjukhuset. De ville inte ha kvar honom där. Jippi! Jag fick höra på allt hela vägen hem i stället. Som vanligt tror han att han inte behöver lägga om sina vanor utan bara ta ännu några mediciner. Han har fortfarande inte förstått att alla sjukdomar han har beror på hans vanor. Ät bättre, rör på dig och byt jobb gubbe så kan du minska på alla mediciner! Men vill man inte lyssna på andra så får han väl äta igäl sig då...

Min bil är nu blå, blank och buckelfri!

nu är det bara resten av fredagen kvar

Det var en bra morgon i dag. Allt flöt och barnen var klara kvart i åtta så att vi kunde cykla i dag. Tog med grannkillen också men det gick inte lika bra. Lat är nog inte rätt ord...men bekväm är nog gullige Ls rätta personlighet. Han kom inte långt innan han började klaga att i dag var det nog rätt jobbigt att cykla. När vi kommit ungefär halvvägs så konstaterade han att det nog var bromsarna som låg på...ja eller hur? Busen kollade, jag kollade och visst låg de imot, ungefär som ett generatordrivet lyse... När det var ca 1km kvar och busen hade erbjudit sig att byta cykel med honom två gånger så mötte vi hans mamma som var ute och gick med Loke (hunden) på sin frukost rast. Hon tog över unge och cykel så fick han gå resten av vägen till skolan. Jag tror ju det var mycket jobbigare men då var det inte mitt problem längre.

Nä nu ska jag handla lite smått. Tvätta mammas bil som ska lämnas tillbaka i kväll och sen hem och göra klart läxan, sen är det bara att duscha fixa till mig och åka mot Örebro. Jag och mannen ska äta lunch ute innan jag ska till skolan och det var ju inte i går vi åt utan barn. Trevligt!

Tack Alex förresten, nu är jag lite häftigare! Kul att se dina foton. 

Var lite hipp en stund

Jag la upp några bilder på facebook nyss. Inga häftiga partybilder eller utlandssemestrar utan alldeles vanliga söta små busar och krånglar.

Internet krånglar och jag har fått rådet att flytta routern eller köpa en starkare så att jag får bättre mottagning inne på kontoret. Jag ska nog flytta routern så mycket som det går först, det verkar billigare...

Nu känner jag att om jag skriver mer i detta trötta tillstånd så kommer jag att göra bort mig så godnatt alla där ute i cybervärlen.

dagens outfit för omorderna 080918

Var tvungen att testa min nya klänning i dag. Insåg att jag frös så det fick bli jeans till. Vipps så blev klänningen en tunika. Visst är jag klurig. Fast så kan man nog inte göra om man är mordern....tur jag är omordern då gör man som man vill!

bra kväll i kväll

En alldeles vanlig kväll med snäll buse. Så mycket lättare än i går... Jag pratade med bilverkstaden i dag så i morgon ska jag få tillbaka min bil. Nylackad och fin förhoppningsvis. Pratade med mamma också som hade kommit hem från sin kusin i Vänersborg och hon verkade vara lite glad att få tillbaka sin bil som jag kört runt i senaste veckan och lite till. Nu ska jag kolla av mina favoritbloggar...vi hörs senare!

facebook?

Jag är inte helt omordern utan faktiskt medlem på facebook. Men när jag kollar igenom mina vänner kan man snabt konstatera att de flesta är 10 år yngre än mig och går lärarprogrammet vid örebro universitet. Några av dem är faktiskt vänner i verkliga livet och inte bara någon jag känner... Fast med en enkel överslagsräkning så är det 28 gamla eller nuvarande klasskompisar av 36 möjliga. De flesta av mina vänner finns inte ens med på denna plats i cyberrymden. När jag kollar igenom mina facebookvänner så kan jag konstatera att 36 vänner är ingenting. Jag är så ute! Man ska ha minst hundra... Hur får man det? Hur många 34 åringar har facebook tror ni? Inte många tror jag...

Fick en vänförfrågan härom dagen som fick mig att tappa hakan. En präst som jag tyvärr känner hade gått med...bild med prästkrage och allt. Han bor i samhället där mina barn går i skolan och på dagis. Trots att han inte är min personliga favorit så var jag tvungen att gå in och kolla på hans profil...han har 168 vänner! Han är för fan äldre än mig och springer runt i prästkläder jämt om han inte dömmer en fotbollsmatch, för då ser han fullständigt normal ut. Pinsamt eller hur? Han har 168 och jag 36... Jag är sååå ute!

kväll+trött buse=kaos

När min buse är trött, å då menar jag inte lite trött utan bustrött då är läggning ett berg av konflikter att lösa. Bara de kvällar som han är så trött vill han helt plötsligt läsa för sin lillasyster. Han skriker, gråter och gapar så man tror att någon typ slår honom. Tro mig :( hans trötthets utbrott är inget jag önskar min värsta fiende. Har ni sett en trött och arg treåring?? Tänk det utbrottet fast 30 kg tyngre och med skapliga musklerna. Jag är glad så länge jag är starkare, fast snart krävs nog gym för att jag ska rå på honom. Fast med tanke på att han hade dessa utbrott varje kväll när han var tre och nu kanske max en gång i veckan så går det ju åt rätt håll. Även han ska bli något annat än en buse en vacker dag. En mulen dag går också bra bara det sker snart...

13-11=lika med lycka!

Trodde jag skulle vara borta i 13 timmar men det blev 11. Tänk att en trött buse med blå tå som inte ville gå på fotbollsträningen skulle kännas så bra. Nu ska jag sitta här och slöa en stund så att jag orkar ta hand om alla borden och måsten. Njut av lugnet som bollibompa kan innebära för en trött mamma om ni kan. Vad gör man när de blir för stora för bollibompa?

då var det onsdag då

Veckans längsta dag har börjat. Åka hemmifrån kl.7 börja jobba 7.30 jobba till 16 hem och fixa lite mat eller nåt kringelikrångels jumpa 17 busens fotboll 18 hemma 20. Jag tycker vissa onsdagar är lite jobbiga...

Men i morgon är det torsdag och då är det bara skola och jobb...inga mer aktiviteter för ungarna den här veckan. Tack för det televerket!

Välkommen till en dag i mitt liv!

Min morgon började med att jag vaknade kl.5.20 och kunde inte somna om. Så det var bara att börja dagen.

Gitarrspel kl.6.00
  
Trötta ungar kl.7.00    På väg mot Örebro kl.8.00    Fika på universitetet kl.9.00

Shopping kl.10.00   Väntar på Lena kl.11.26 Sitter vid datorn och fotar Lenas fönster kl.12.00

Maten är slut kl.13.00 Bytt kläder inför rytmiken 14.00 Paus i rytmiklektionen 15.00

Stressad i bilkö kl.16.50 Jag ser vårt hus 17.15 In och byta brallor efter pannkakor hos svärmor17.30

Busen ska orientera 18.00 Jag och krångel också 18.15 klubbstugan nästa 19.00

Vi tänkte ta en genväg hem men bommarna hade gått ner 20.00
Väskor och alla kläder väntar på att jag ska ta hand om dem 20.30

Det var min tisdag den 16 september 2008. Tyvärr tog den inte slut där utan nu ska jag ta hand om allt och planera klart min lektion tills i morgon.

i väntan på vadå

Håltimme i fem timmar är för långt för att fylla tiden med nåt vettigt. Har i alla fall planerat lektionen för i morgon och shoppat mig pank eller nåt. Sitter hos Lena och fördriver tiden tills vi börjar halv tre med rytmik. Inte min grej eftersom jag har taskig koll på kroppen...

jag gör ett försök

I Alexandras blogg förra veckan nån gång så hade hon ett inlägg med en bild i timmen från hennes dag. Jag tänkte göra ett försök i dag men jag lovar inte att jag lyckas.

dagens outfit för omorderna 080916

I dag tänkte jag pressa ut sista möjligheten att ha klänning innan kylan blir för svår. Fast jag köpte ju en ny klänning härom dagen ju....men om jag köper en kofta så borde jag kunna ha den ett tag till eller hur?


Klänningen är från meandi (köpt på tradera).
Till detta har jag rakt hår (!) i dag...hoppas det inte ska regna i dag...

ja men just det

Jag var på utflykt med mina barn och alla andra strövare(friluftsfrämjandet). Vi skulle till Riseberga klosterruiner. Det är jättefint där och jag tänkte ta en massa fina kort... Men just det ja kameran blev kvar hemma på köksbordet när vi stressade for ut genom dörren. Det är så typiskt en stressad Ann-Sofie att glömma det viktigaste hemma. Fast förresten så fick jag med mig det viktigaste, barnen och matsäcken. Vill ni se några vackra bilder från Riseberga får ni nog googla...

ops!

Klockan är massor...måste hämta ungarna! Uppdatering frammåt kvällen...

dagens outfit för omorderna 080915

Plugg hemma och fika hos kompisen...svårt val...får bli nåt bekvämt.


Inser att jag ser ut som en polkagris i dag men det bjuder jag på. När vi ska på utflykt (jag ska visa mig bland folk) blir det flera lager kläder till över min lättfrusna kropp så då syns den inte. Vantar på i kväll!

Gott gott i gott gott!

Jag köpte cookies på vägen till min kompis i morse...det blev två över så jag tänkte barnen kunde få det i matsäcken när vi ska på utflyckt i kväll...det tyckte inte min man. Inte för att de inte får äta kakor utan för att han blev utan. Han ville inte direkt erkänna att han var grymt sugen på dessa kakor utan det kom små kommentarer när jag skulle försöka öva på den så kallade gitarren. Efter ett antal kommentarer som ex: kul att ni fick äta kakor osv. så tappade jag tålamodet och bakade nya egna cookies så att han kunde få icas som var bara hälften så goda.De blev goda! Jag var tvungen att provsmaka. Jag gjorde så här om nån blev sugen:
5 dl vetemjöl
1,5 dl socker
2 dl farinsocker
1 tsk bikarbonat
1 tsk salt
1 tsk vaniljsocker
50 gram smör
2 ägg
2 msk kakao
1 chokladkaka (100g) i bitar

Blanda allt och lägg ut 20 stora bollar på plåt (två plåtar)
Grädda i 200* i ca 12-13 minuter

Man kan istället för chocklad ha nötter, smarties eller nåt annat.
Grundreceptet kommer från en kompis (tack Ann-Sofie) sen har jag ändrat lite grann.

Det är måndag!

Måndag i dag, det gillar jag. Jag är för tillfället ledig måndagar dessutom så jag tycker de är extra bra. Jag ska fara över till en kompis på vägen hem när jag skjussat ungarna. Sen ska jag nog hem och öva gitarr... måste öva för i morgon bitti ska låtarna sitta. Hjälp! I bland undrar jag vad jag har gett mig in på...

Ha en härlig dag

shoppat

Nu har jag shoppat på Tradera igen...
En klänning från meandi, jag har den i vitt, brunt och blått och älskar den. Å nu har jag en rosa också!
Meandi klänning storlek S

det blir aldrig som jag tänkt

Jag fick ingen tid till att fixa i trädgården och nu är orken slut. Jag fick klippa klart gräsmattan och köra in ved...kul eller? Nepp! Nu säger min rygg att det räcker för i dag så jag ger upp. Jag får en ny chans en anna dag. Nu ska jag lägga fläskfilén i marinad och hänga tvätten. Risk för god middag i dag. Hoppas jag lyckas...

kringelikrångel äter upp sitt lördagsgodis

Vad gör man om man inte orkade äta så mycket godis på lördagkvällen? Efterrätt till frukosten så klart

dagens outfit för omorderna 080914

Först till mamma sen trädgårdsarbete...låt mig se vad jag ska välja...jeans och linne med skön fleeströja(hur stavas det?) över blir kanon.

söndag och solen skiner

Jag och krångel ska ta en sväng till mamma. Bäst och vara en snäll dotter när jag fått låna hennes bil i två veckor...På eftermiddagen hoppas jag på fortsatt solsken så jag kan göra något åt min vildvuxna trädgård. Det börjar likna djungel eller nåt igen. Det är nästan så jag hoppas på lite frost så jag kan rensa bort alla tagetes, dalior och sånt. Tänk att jag inte har någon lust att påta i trädgården...jag måste vara sjuk...

Ha en härlig dag allihopa för det tänker jag ha:)

den är fortfarande blå!

Jag var tvungen att gå in och kolla att den fortfarande var blå och fin. Å det var den!
Jag är fortfarande glad:)
Mannen och busen ser på speedway så jag har stängt in mig på kontoret för att öva på gitarren. Det är skitsvårt men kul.
Nu ska jag öva lite till...tur att ni inte hör mig...

Den är blå!

Den är alldeles blå! Jag blir så glad:) Nu ska jag åka och köpa lördagsgodis. Jag är fortfarande glad:)

tillbaka från mulleskogen

Nu har vi kommit hem från mulleskogen. Mannen(!) tog med sig busen på fotboll i Finnerödja och jag och krångel tog mulle. Lite fika i skogen sen fick jag utan problem gå en sväng. Hittade en annan mamma som jag gillar skarpt och tog med mig henne på promenad i en timme. Vi skippade svamparna för hon hade inga stövlar men en lång och skön promenad med mycket. Jag är ju en ganska (okey väldigt) babblig människa och hon ligger bara några steg bakom mig så vi hann med mycket på vår promenad.

Om det ser lite annorlunda ut här på bloggen så är det Lerica som fixar och trixar lite. Jag tycker det ska bli jättespännande och se hur det blir. Denna för mig helt okända snälla människa fixar och grejar och jag är stum av tacksamhet...det är inte ofta jag är tyst...

lek med kameran

Jag är så glad att jag ska få hjälp med tråkbloggen min. Lekte lite med kameran för att få en ny egobild att placera på bloggen. När den blir ny design så får den gamla bilden av mig och katten Sara lämna plats för en ny. Det blev ganska många dåliga och ganska många tokiga...man ska nog inte göra sånt när man är trött...
 

Min tröst i nattenHon gör mig glad! Läs whatthefucks blogg du också! Hon finns bland mina länkar.

hmm

Det är fredag! Jag är trött och yr...borde kanske äta frukost..... I dag är det teori, hoppas det inte innebär massor med läxor i mitt fullspäckade shema.? Vi får se. Dagen blir fulltecknad som de flesta dagar. Lämna barn, skola, lunch i bilen (mammas racer), handla present till en kille som fyller 9 år, handla mellis, åka till en kompis så barnen (och jag) får leka och på vägen hem stannar vi till och firar grannkillen som fyller. Tror ni jag somnar ovaggad i kväll? Det tror jag!

krångel med krångel

Det var nog inte bara krångels fel att internetet krånglade i går. Det går fortfarande inte helt klockrent men kattjäveln var nog delaktig i krånglet. Den hade nog varit i fönstret där routern står...behöver jag säga mer? Fast det är fortfarande taskig mottagning på kontoret... undra om det finns starkare routrar eller mottagare? Eller måste jag ha den förbannade sladden ligga genom hela huset? Det är dags att kalla in expertis...kompisens man är datasnille det är väldans praktiskt... Det problemet får jag ta tag i en annan dag för nu ska jag gå och göra kudden sällskap. God natt på er!

Ännu en...

Min svaghet för meandikläder är nu intjatad hos mina trogna läsare...nu har jag köpt en till...
MEANDI Fred på jorden stl S, helt ny!

dagens outfit för omorderna 080911

Kom just på att det kanske passar med helsvart så här på den 11 september. Jag är nog inte helt malplacerad i dag.

Jag hade en lila v-ringad tröja över när jag jobbade för det är så förbannat kallt i den där skolan. Ändå är det kommunens nyaste skola...så snygg, så opraktisk.. Skjortan köpte jag till pappas begravning så det är snart sex år sen. Passar fortfarande så varför göra sig av med den?

lång men härlig dag

I bland funkar tidsplanen. Visst är det konstigt? Oftast är jag en obotlig tidsoptimist men ibland lyckas jag få till det. Jag har sjungit i dag igen...vi har buskul men ingen av oss kommer att bli en stjärna om jag säger så. Att jobba var också kul i dag. Sista lektionen var vi till skogen med alla fyror och femmor och tittade på nedbrytare. Jag satt skönt på ett sittunderlag och drack te och käkade pizzabullar medans ungarna kom med olika kryp. Finast i dag var alla tordhyvlar som fryser lite just nu. Man tar dem i handen så att de blir varma så flyger de i väg.

Ungarna har också varit vänliga och harmoniska i dag. Viss skillnad från i går då min buse var så trött så han kunde jämföras med ett stridsvapen eller något annat livsfarligt som utan förvarning exploderar när man minst anar.

Barnen ska snart läggas och livet känns härligt på nåt sätt i dag.

Vill någon hjälpa mig?

Jag vill gärna göra något åt min trista blogg men jag förstår inte hur man gör. Jag har till och med frågat två personer som erbjudit denna tjänst via sin blogg men inte fått något svar. Jag har svår att be om hjälp och jag försöker klara mig så långt jag kan själv men nu har jag gått bet. Jag betalar gärna för denna hjälp om det är någon som kan och vill hjälpa mig. Om inte annat så kanske någon vet någon som kan och vill och kan tipsa mig om detta. Jag närmar mig mitt 500e inlägg och har fortfarande en standardmall. Tråkigt eller hur?

jag lovar

Jag tänker varje kväll att i dag ska jag lägga mig tidigare. Men löften till sig själv är liksom svårare att hålla än de till andra. Men eftersom jag har busens bärbara dator så kommer strömmen att ta slut och det hela löser sig nog till sist...
När jag kom hem från jobbet i dag så somnade jag vid datorn...man blir trött av att vara lärare... I morgon är det sånglektion igen. Det är läskigare än att ha 25 elever och försöka lära dem om istiden, tro mig...
Nu måste jag kolla in mina favoritbloggar innan batteriet tar slut. ..

Sov gott alla mina bloggläsande vänner!

dagens outfit för omorderna 080910

I dag är jag faktiskt riktigt snyggt klädd...fast vår mottagare till routern har krångel haft i golvet så det är lite krångel med internetet på den stationära (är ni med på krånglet?). Därför använder jag busens dator och den kan jag inte lägga in bilder från min kamera i...
Det blir en bildlös outfit i dag. I dag var det jobb så jag valde helt själv (tänk att jag kunde det i dag igen) blå leejeans (ett av få plagg över 300 kr i min garderob) till detta en v-ringad randig tröja i vitt och ljusbrunt. Känner mig nästan lite sofistikerad. Dessutom har jag plattat mitt krulliga hår så jag ser inte ut som mig idag... Om det är på gott eller ont får andra lov att avgöra.

just därför åker jag alltid bil

Jag provade att åka kollektivt i går... det är inte min grej tror jag...vilket krångel!
Min plan på hur jag skulle ta mig hem i går var vattentät trodde jag...

Först drog lektionen över tio minuter...
Trög gubbe på bilverkstan...
Skyndade till stadsbussen...
Missar den presis...
Nästa buss var sen...
Den var knökfull så jag fick stå...
Busschauffören körde som en galning...
Eftersom bussen var sen så missade jag bussen till Kumla med 4 minuter...
Tåget åkte iväg när bussen stannade...
Jag tog nästa tåg...
För att hinna ta bussen i Kumla...
Ni vet den jag missade i Örebro...
Bussen till Sannahed...
Promenad från busshållsplatsen till mamma...
Jag fick där låna mammas bil så nu har jag BIL. Hur klarar man sig utan bil?

Jag blir så glad:)

Jag har fått en sån här!! :) Jag blir så glad! Tack Whatthefuckdotcom för den fina utmärkelsen. Jag tycker ni ska gå till hennes blogg som är den första jag läser varje dag. Hon får mig alltid att le:)
1. Den som fått utmärkelsen kopierar bilden och lägger den på sin blogg
2. Länka till personen som gav dig utmärkelsen
3. Ge utmärkelsen vidare till sju bloggar
4. Länka till dom bloggar du gett utmärkelsen
5. Lämna ett meddelande på bloggarna som du gett utmärkelsen till

Hjälp vad svårt att nominera sju stycken... Några favoriter i repris blir det...

Olle - Jag gillar hans blogg helt enkelt, skön kille.
Marie - Proffsigt, snyggt och personligt, en kanonblogg.
Alexandra - Min nyfunna bloggvän som jag inte missar en dag med.


Nu blir det svårare...Om man räknar med WTF så är det dessa fyra jag varje dag besöker...
Vi tar några som jag försöker besöka några gånger i veckan...

Lakrisfantomen - Trevlig blogg om åldersnojja och annat.
Siri - En universitetskompis som för tillfället sliter med den hemska kursen jag gjorde i våras.
Hem och lycka - En inredningsblogg med bra länkar för inspiration.
Elli - En personlig blogg om livet.

dagens outfit för omorderna 080909

Jag fryser! Jag valde därför att ta min varma sköna universitetströja. Visst ser jag smart ut...? Eller kanske inte? Det spelar ingen roll för den är min favvotröja så den får vara vad den vill.

här är den

Här är min nye vän som får stå ut med mitt omusikaliska trallande.

dagens outfit för omorderna 080908 del 2

Jag gick till skogen för att fota några stenar som inlandsisen fört hit till mitt kära slättlandskap.
Regnkläder, keps och stövlar. Regnställ och keps är inhandlade på Gekås förståss och stövlarna på Lantmännen.


Min favoritsten

dagens outfit för omorderna 080908

Plugg och förberedelser för lektioner=bekväma kläder

Spegeln avslöjar mitt forna hästintresse

Vad har jag gett mig in på??

Jag ska jobba onsdagar och torsdagar i tio veckor. Jag har nu av någon anledning valt att lära alla tvåor och treor om Närke och dess historia. Jag ska på onsdag börja med att förklara varför landskapet ser ut som det gör. Jag ska få dessa 25 elever att förstå istidens inverkan på det de ser genom fönstret varje dag och så. Detta ska jag göra i en timme i veckan resten är det matte och sånt som det är bara att köra på i. Jag tycker detta är jättekul men hur ska jag kunna lära barnen det? Hjälp, vad har jag gett mig in på? Jag har varit på biblioteket och hos mamma och lånat böcker men jag måste själv utforma uppgifter till barnen. Hjälp, hjälp och åter hjälp!!!

oj igen

Vann visst auktionen där jag la ett skambud också...
Klänning med passande byxa till Storl 110
5 kr blev det vinnande budet...

jag vet...

Jag hade kameran felinställd när jag fotade skor och fågel i dag. Det var därför det inte gick att lägga in dem... Jag hade glömt att vrida tillbaka från filmaläget. Ops...Det ser ut som foton i datorn men är egentligen en väldigt kort film...

oj då

Klicka för att visa Megabild! Fin klänning

Jag skulle inte handla mer kläder till kringelikrångel...men jag köpte den här visst....14 kr inklusive porto...snälla säg att den var ett fynd... Den var i st 110 så hon kommer att kunna ha den hela nästa sommar och hon har både rosa och bruna tights som matchar(ni hör att jag försöker övertyga mig själv va). Det värsta är nog att jag lagt ett skambud på en till klänning med byxor... oj då en gång till.


Ja, ja hon behöver inte gå naken iallafall och det är väl bra?


dagens goda gärning

I dag kom katten in med en fågel...inte den kaxige lille magre utan den store tjocke fege Sven. Levde gjorde den stackaren också...den flög runt i vårt lilla hus och försökte flyga ut genom våra små fönster. Det gick inge bra... jag fick tag i den tillslut och satte den på fönsterbläcket (jag öppnade fönstret den här gången, vilket jag inte hann när fågelkraken flög omkring). Där satt den lille kraken och hämtade sig en stund så att jag fick hämta kameran och föreviga den. Så då kunde jag känna mig lite snäll en stund och det var en trevlig känsla...

Här skulle en bild på vår talgoxe sitta men det går inte att lägga in bilder från mina bilder i dag...varför?
Hittade en liten bild när jag googlade...

Dagens outfit för omorderna 080907

I dag är det skor som gäller. Jag har fortfarande sprängande värk i fötterna sen vi hade rytmik i två timmar barfota i tisdags. Men i dag så valde jag att ha mina nya inneskor hela dagen så nu känns det bätter. Fötterna ser läskigt stora ut men så kan det vara. Det är suveränt sköna och det är det viktigaste.
HÄR SKULLE DET VARA EN BILD MEN DET FUNKADE INTE!

Jag kopierade en bild från en sportkedja som säljer den. Hoppas jag fick det...jag har ju handlat dessa och två par skor till i går hos dem så det får de bjuda på. Dessa är säkert små och söta i storlek 37 eller nåt. Mina är likadana fast större...

Jag har givetvis svarta jeans på mig, de börjar bli lite urtvättade så jag har köpt ett par likadana på tradera i dag...
VICTORIA BECKHAM JEANS STORLEK 30 VITKRONAJag gillar de jag har på mig så jag hoppas dessa är av samma modell...

jag älskar denna dag!

Vi har sålt den förbannade lastbilen! Jag är på strålande humör och dagen är underbar. Nu ska jag till ica och handla frukt och sånt till mannens matsäck (han åker och jobbar om några timmar). Pengarna är delade i två kuvert med mitt och mannens namn på. Han gör vad han vill med sin del och jag vad jag vill med min.

Kan dagen bli bättre? Inte ens det hemska krullvädret ute kan få mig på dåligt humör. Jag går ut i diset och duggregnet med mitt krulliga hår och ser rufsig och hemsk ut. Men vet ni, i dag gör det mig ingenting. Men snälla ge mig solsken i morgon!!!

japp

Jag ska börja söndagen med att betala några räkningar. Det är ingen kul start på dagen men nödvändig tyvärr. Man får försöka se det possitiva i allting...elräkningen var billigare än beräknat, det var väl kul va...? I dag ska jag rensa och köra ännu mer saker till mammas vind. Ett steg mot att få ett mer ordnat och lättstädat hem. Ni hörde ironin i det där va? Tänk om jag fick ordning i mer än ett rum åt gången... Men i dag ska jag rensa allt som ligger uppepå alla skåp och byråar...det är nog ett bra steg i rätt rikning. Det ligger ju där för att jag inte får plats med det på en vettig plats. JAPP så får det bli!

lördag i dag

Jaha, så var det lördag igen...hur fort gick inte den här veckan?.. Tiden går så fort. Snart är det vinter. Nästa gång jag åker till IKEA så har de säkert tagit fram julsakerna. På tal om IKEA så har jag skyllt min egen vimsighet på vår husalf eller nån...ber om ursäkt för det...Ljusfatet som jag köpte på IKEA fanns inte på kvittot...jag hade visst glömt lägga det i vagnen...Oups! Jag får ta en extra sväng förbi någon dag och köpa ett nytt. Undrar vad det kostar att titta den här gången?

Jag hittade skor i går. Det är inte helt enkelt när man har problem med fötterna och man ska ha dem för just bra stöd. Försök sedan att hitta några som ser helt okey ut och dessutom i min storlek...jag har storlek 41 och det är inte helt lätt. Jag kan inte köpa löparskor på herravdelningen för de är för breda utan jag måste ha damskor i storlek 41... Men jag hittade efter lite om och men och en hjälpsam skoförsäljare. Jag köpte löparskor och innegympaskor till mig och löparskor och byxor till mannen. Jag är hel nöjd med köpen men det sved i plånboken...Det är dyrt med löparskor...Nu är det bäst vi börjar jogga...

annat färdsätt

I dag ska vi cykla igen till skolan. Lite jobbigare och lite nyttigare än att ta bilen. Men busen behöver motionen (jag med) och han har lättare att koncentrera sig om han har gjort av med lite överskottsenergi på morgonen. Enda problemet är att jag ska cykla hem igen när jag lämnat av dem. Det blir fyra nya härliga kilometrar. Fast då har jag ingen kringelikrångel där bak då brukar det gå lättare. Nu är jag hungrig...borde göra frukost...japp frukost blir det nu!

hur många är för många?

Kollade lite på tradera innan jag skulle gå och lägga mig...nu ligger det liiite för många på listan över auktioner jag ska hålla koll på. Det var två stora bra paket med kläder till busen...undrar vad det kostar att frakta dessa..? Kan inte åka och hämta det...Säljaren var från Härnösand så det var ju inte näst gårds direkt... Måste kolla det...fast inte nu för nu ska jag sova. God natt!

jag överlevde!

Tänk att jag överlevde sånglektionen. Vi fick mest lära oss att andas och bam, bam, bamma och sånt där men det var lärorikt. Nu ska vi öva tills nästa gång så att vi kan lära oss något mer. Vi ska sjunga och tralla så mycket vi kan så att vi övar att sjunga med hela kroppen.

En gitarr har jag köpt i dag också...det var kul...mina barn tyckte det var ännu kuligare... i morgon ska jag öva. Jag gillar på nåt sätt läxorna på den här kursen. Spela gitarr och sjung! Nästa vecka börjar teorin men tills dess tänker jag njuta av dessa delikata läxor. I morgon ska jag åka och jobba på fritids på eftermiddagen 14-18 är kanske inga kanontider men det ska bli kul. Bara inte lilla My är kvar sent då blir jag tokig. Hon heter igentligen något helt annat men går under namnet lilla my för att hon är precis som henne. Liten, ettrig och aldrig nöjd.

Imorgon ska jag köpa skor till rytmiklektionerna till mig och löparskor och brallor till mannen(!). Han ska börja jogga säger han och jag är inte sen att stötta honom. Hoppas det blir fler än en gång...

jag sjunga?

Solen skiner och  det är bara att njuta av höstvädret. I bland kan till och med jag gilla hösten...fast jag har inte varit ute än så vem vet...jag kanske ångrar detta uttalandet fortare än väntat. Om en stund ska jag till skolan och sjunga...jag vet det är inte klokt! Jag kan inte sjunga, men det är bara och bita ihop och gå dit och försöka...håll tummarna för mig!!!

sov gott

Nu ska jag gå och lägga mig. God natt på er. Jag önska er alla att få sova riktigt skönt i natt.

Jag tror den flyttat hit!

Det bor nog en liten tomte här hos mig. Antingen har jag den på mitt eget loft (hjärnan för den som också har tomtar på loftet) eller så bor den på husets vind. Hur som helst så var jag med en kompis till IKEA i går. Jag skulle bara titta det kostade 370 kr, min kompis skulle bara följa med och titta det kostade 390 kr. Visst är det konstigt? Nu till tomteproblemet...jag köpte ett fat som jag skulle placera ljus på på tv-rumsbordet. Jag köpte ljus till också men i morse när jag skulle packa upp grejorna ur påsen är fatet borta!...? Hur blev det så? Jag tror att Whatthefucks tomtekusin har flyttat hit eller nåt. Först hittar jag saker som varit spårlöst borta och nu försvinner det saker också...hur ska det här sluta?

Passar den in?

I dag kom mitt senaste fynd från tradera. Ännu ett plagg från meandi som jag har en liten svaghet för...


Passar den in bland mina omorderna kläder i garderoben tro?
Skit samma, jag gillar den och jag använder det jag gillar!


dagens outfit för omorderna 080903

Jobb i dag så praktiska kläder gäller! Det var kallt på jobbet så det blev en svart luvtröja över största delen av dagen.

 Svarta jeans till (ovanligt va?). Tröjan är köpt på Gekås(ännu mindre ovanligt).


gissa vad?

Laddaren till trimmern har dykt upp. Tänka sig. Å vet ni? det var inte jag som slarvat bort den...jag hade lagt den i mannens skåp där han ska ha linser och sånt där. Att han sedan väljer att ha alla linsvätskor och sånt uppe på skåpet i stället för på hyllan i skåpet kan han knappast skylla på mig. Om han skulle ha sakerna i skåpet i stället för uppe på skåpet så hade han hittat laddaren för länge sen. Eller hur? När han väl hittade den så erkände han att det var en rätt bra plats för en laddare som var hans så han la tillbaka den i skåpet igen. Hoppas inte jag blir beskylld för att slarva bort den nästa gång också...

jag måste ha en

I dag har jag spelat gitarr! Tänk att lilla omusikaliska jag klarade av det. Tänk er sedan att det var kanonkul! Jag måste ha en egen gitarr. Hade en jag skulle få låna på lut men jag vill ha en egen...ringde på en på blocket men den var såld...mailade på en till som inte hade skrivit ut sitt nummer i annonsen och väntar på svar... Är det någon som har en över så är jag intresserad av att köpa den. Annars får det nog bli en ny...fast den kostade 1000 kr och då måste jag köpa till en väska också...Hoppas hon hör av sig!

Nog om det. I dag har vi haft rytmiklektíon...jag har ingen känsla för det där med kordination så det var lite knivigt...fast kul var det. Ska bara fixa ett par skor som är godkännda att ha i salen så att jag slipper värken i fötterna och bäckenet till nästa gång. Nu värker det så jag blir tokig! Men i morgon är det bättre tror jag...då ska jag jobba och det känns alla tiders.
Nu ska jag slå in busens läsebok med monstertruckpapper och gå och lägga mig för jag känner mig lite sliten i dag.

Var rädda om er!

trodde hon skämtade!

Det var första dagen i skolan i dag... Lite läskigt, lite nervöst men vi övertygade varandra att vi hade valt helt rätt. Det känndes riktigt bra tills de förklarade hur de skulle dela in oss i grupper...i gitarr var det inga problem för alla som inte kunde spela fick skriva upp sig på listan och sen delade han in oss. Det var värre med sången...vi fick sjunga för en sån där som kan sjunga...HJÄLP! Vet ni hur illa jag sjunger? Jag sjunger så illa så fönsterrutorna spricker. Lilla lugna jag var helt plötsligt nervös och skakande. Det krävs en hel del för att få mig ur balans men jag hade kunnat börja gråta när det var min tur. Jag behövde inte sjunga så mycket, mest la la la la....hon tyckte jag behövde öva lite...jo tänk om lite övning kan få mig att sjunga vackert..?men snälla människa jag är smickrad över din vänlighet att det fanns lite hopp, fast jag är inte övertygad än... I morgon ska jag få spela gitarr för första gången, det ska bli buskul!

dagens outfit för omorderna 080901

Första skoldagen i dag...det blev ingen extra ordinär klädsel utan alldeles vanlig Ann-Sofie klädsel. Jeans och tröja helt enkelt. Kläderna är köpta där jag köper de flesta av mina kläder, gissa var? Biiiligt var det visst också!


Jag vaknade för tidigt!

Jag är som ungarna...vaknar för tidigt första skoldagen. Inte direkt nervös men lite pirrigt är det... Ny kurs, nya kurskompisar, ja inte alla jag kännen flera som ska gå kursen. Fast jag börjar klockan ett så jag behövde ju inte gå upp klockan sex! Nu är jag uppe och kringelikrångel har också vaknat. Jag satte på Dora åt henne, fast det var på norska i dag. Nikelodion är en konstig kanal med konstiga program.

Jag är hungrig! Bäst jag gör frukost...

RSS 2.0